Betöltés...

Benzár Rapid Method kosár Szett 60G+60G

Ár: 4.150 Ft

Benzár Rapid Method szettKomplett, előkötött method végszerelék, melyet egy forgókapocs segítségével tudunk rögzíteni főzsinórunkhoz vagy dobóelőkénkhez és már kezdődhet is a peca!
Profi aprócikkek, megbízható kötések jellemzik a Rapid Method Szettben található szerelékeket, hiszen azok teszthorgászaink útmutatásai szerint készülnek.
A kosár strapabíró, három bordával rendelkező modell, amely kellően jól tartja a beléje töltött etetőanyagot, ugyanakkor lehetővé teszi annak gyors bontását is.
A fonott Benzár előkére kötött 10-es méretű Excalibur horog szakállas, kifejezetten erős típus, mellyel a nagyobb testű pontyok vagy amurok megfogása is lehetséges!
A két végszerelék teljesen egyforma, melyek kosaraihoz tökéletesen használható a szettben található szilikon töltőszerszám. Ennek segítségével a method kosár megtöltése gyerekjáték!
A szett tartalmaz továbbá egy doboz nagyon fogós Benzár Bicolor csalit, úgyhogy az eredményes halfogáshoz már csak egy megfelelő etetőanyagra van szükség!
A szett elérhető 2-2 db 40, 50 és 60 grammos kosárral, így tulajdonképpen bármelyik feeder bothoz megtaláljuk közöttük a megfelelő súlyút.

Cikkszám: 79805-060
Horogméret: 10 + 7 mm csalitüske
Kiszerelés: 2 db kosár + töltő + csali
Méret: 60 + 60 g
Szakítószilárdság: 0,12 mm / 7,65 kg
Típus: Rapid Method

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Benzár Rapid Method kosár Szett 60G+60G" című hirdetést látja. (fent)