Betöltés...

Zsinór Koós 12X Monster Braid Fonott Zsinór 2X150M 0,58 130Lbs

Ár: 17.220 Ft

A harcsázás terén nincs kompromisszum, ezért ez a zsinór sem ismeri ezt a fogalmat. A legújabb technológiával készült 12 szálas zsinór hihetetlen szakítószilárdsággal bír. A mai követelményeknek megfelelően körszövött. Természetesen a leglehetetlenebb helyzetekben is bátran használhatjuk.

- A B kategóriás botoknál mind a fárasztás, mind a dobás során a bot felső harmada hajlik. Népszerű karakter, mivel horgászat teljes spektrumában, a dobástól a szákolásig, megbízhatóan dolgozik.
- A szénszálas anyagok és a gyártástechnológia rohamos fejlődésének köszönhetően a horgászbotok új generációja jelent meg az üzletek polcain. Az IM5-ös karbon felhasználásával készült botok könnyebbek és kecsesebbek, mint a hasonló paraméterekkel rendelkező üvegszálból készült kompozit társaik.
- Teljes egészében kiváló minőségű duplon anyaggal borított, klasszikus kialakítású nyél. A kemény, szivacsszerű felületnek köszönhetően akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a fárasztás és a dobás során is.
- A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
- A úgynevezett SIC (szilícium-karbid) gyűrűk eleinte kizárólag a felsőkategóriás botok sajátjai voltak. Mára a technológia fejlődésével széles körben alkalmazzák. Kimagasló kopásállóságának és viszonylag kis súlyának köszönhetően a botgyártók egyik kedvelt gyűrűtípusává vált.



Cikkszám: 30397-139
Átmérő: 0,58 mm
Hossz: 2x150 m
Szín: Barna
Szakítószilárdság: 130 Lbs (59,07kg)

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Zsinór Koós 12X Monster Braid Fonott Zsinór 2X150M 0,58 130Lbs" című hirdetést látja. (fent)