Betöltés...

Trabucco Emery Surf 8000 orsó

Ár: 48.851 Ft

Manapság egyre népszerűbb a fonott zsinórok használata a nagyobb távolságú -surfcasting – horgászat során. Ehhez azonban igazán jó orsót nem egyszerű találni.
Pontosabban eddig nem volt egyszerű találni. Most azonban a Trabucco kínálatában megjelent az EMERY SURF orsó, melyet kifejezetten a fonott zsinóros nagy távolságú horgászatra fejlesztettek ki.
Nagyon vékony – akár 0,08mm-es – fonott zsinórral is bátran használhatjuk ezt az orsót. Kifejezetten jó választás hozzá Trabucco X8 zsinórcsaládja.
A kis zsinór átmérő és a szokásosnál jóval kúposabb dobkialakításnak hála, a szomszéd horgász hitetlenkedése mellett a korábbinál jóval messzebb juttathatjuk el a szerelékünket.
A dob erősen kúpos kialakítása a hagyományos nylon zsinóroknál kontrollálatlan zsinórlefutást eredményezne, de a fonott zsinór sokkal egyenletesebben és simábban helyezkedik el a dobon, így a dobról lefutás is egyenletes.
Ráadásul az alu dob mellett további két – eltérő színű – teflonból készített pótdobot is találunk a csomagban. A pótdobokra eltérő zsinórt csévélhetünk és a későbbiekben a pótdob színe alapján nagyon gyorsan rányúlhatunk az éppen használni kívánt zsinórra.
A dob kilépő „V” éle is sokkal kevésbé állja útját a kifutó zsinórnak, ami szintén jótékony hatással van a dobástávolságra.
Az orsó hajtókara közvetlen kapcsolatban van a hajtóművel. Ennek köszönhetően a működése rendkívül pontos, nem észlelünk felesleges holtjátékot és „lötyögést”.
A fék nagyon könnyen állítható. Kb. fél fordulat alatt teljesen nyitható/zárható.
Az orsó hajtómű rendszere teljesen védett a külső környezeti ártalmaktól (só és nedvesség) és a tengelyek és a csapágyak anyaga rozsdaálló acél.
Tulajdonságai:

Nagy szilárdságú X-Tra Tough anyagból készített test
Megerősített hajtómű
Különösen kúpos távdobó alu dob
2db PTFE (teflon) pótdob
Gyorsműködtetésű elsőfék (Smart Drag)
Titanium bevonatú csavarodás gátlós- zsinórvezető görgő
Szennyeződéstől védett, rozsdamentes, hosszúéletű golyóscsapágyak
Azonnali visszaforgásgátló
Tökéletes zsinórfektetési mechanizmus (Slow spool oscillation)
Aluminium CNC hajtókar, ergonómikus markolattal



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Orsók
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Trabucco Emery Surf 8000 orsó" című hirdetést látja. (fent)