Betöltés...

Abu Garcia Max Lp Pike Combo Heavy Csukázó Pergető Szett 198 cm 30-90 g 2 Részes

Ár: 87.390 Ft

Ha szereted a csukahorgászatot, akkor ez a kombó neked való! Az Abu Garcia Max Lp Pike Combo egy kiváló minőségű horgászfelszerelés, amely minden igényt kielégít. A bot 24T karbon anyagból készült. A nyél ergonomikus split eva markolattal rendelkezik, amely kényelmes fogást biztosít. A gyűrűk LTS típusúak, amelyek csökkentik a zsinór súrlódását és kopását. A bot végén egy igen feliratú csatlakozó található, amely megkönnyíti a orsó rögzítését.

Az orsó egy Abu Garcia Max Lp típusú balkezes orsó, amely 6.4:1 áttételű gyors orsó. Az orsóház alumíniumból készült, amely könnyű és strapabíró. Az orsó rendelkezik egy Magtrax fékrendszerrel, amely pontosan beállítható és akár 11 kg fékerőt is képes kifejteni. A fékpofák Power Stack Carbon Matrix anyagból készültek, amelyek egyenletesen osztják el a nyomást és hosszú élettartamot garantálnak. Az orsó 9 csapágyas, amelyek sima futást és alacsony zajszintet biztosítanak.

Ez a kombó tökéletes választás a csukákhoz, de más ragadozó halakhoz is használható. A fekete szín elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöz a felszerelésnek.

Hossz: 198 cm
Tagok száma: 2
Dobósúly: 30-90 g
Orsó: MAX-LP 41
Csapágyak száma: 4+1
Áttétel: 6.4:1
Zsinórkapacitás: 220/0.32 m/mm

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Botok
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Abu Garcia Max Lp Pike Combo Heavy Csukázó Pergető Szett 198 cm 30-90 g 2 Részes" című hirdetést látja. (fent)