Betöltés...

Konger Steelon Cristal Clear Fluorocarbon Coated Monofil Zsinór 150m 0,50mm 17,0Kg

Ár: 2.470 Ft

Az ebben a monofil zsinórban a fluorocarbon bevonat lehetővé tette egy kiváló, minden vízre felkészített zsinór előállítását. Függetlenül attól, hogy egy tiszta hegyi patakban, egy nagy folyóban vagy egy nyugodt tóban horgászik, ez a monofil tökéletes és üzembiztos eleme lesz a felszerelésének. A fluorkarbon használata lehetővé tette a kopásállóság növelését, valamint a vegyi anyagok és az ultraibolya sugárzás hatásának minimalizálását is.

Hossza:150m
Átmérője: 0,50mm
Teherbírása: 17,0Kg

Fluorocarbon coating used in this monofilament line has allowed obtaining an outstanding line prepared for all waters. Regardless of whether you fish ina clear mountain stream, a large lowland river, or in a calm lake, this monofilament will become a perfect and fail-safe element of your equipment. The useof fluorocarbon has also allowed increasing abrasion resistance and minimize the effect of chemical agents and ultraviolet radiation.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Konger Steelon Cristal Clear Fluorocarbon Coated Monofil Zsinór 150m 0,50mm 17,0Kg" című hirdetést látja. (fent)