Betöltés...

L&K Jig Braid Lime Green fonott zsinór 0,06Mm 4.0 Kg 110M Lime zöld

Ár: 5.980 Ft

L&K Jig Braid Lime Green fonott zsinór - 110 méter
Az L&K rablóhalas kiegészítők közül nem hiányozhatnak a maximális kontaktot biztosító jiges fonott zsinórok sem.
A 8 szálból szőtt, teljesen körszövött keresztmetszetű, kiváló dobási tulajdonságokkal rendelkező lime zöld, akár éjjeli körülmények között is jól látható kivitelű Jig Braid, a gumihalas pecák kiváló főzsinórja.
A fonott pergető zsinórok egyik legnagyobb előnye a monofilokkal szemben, a magas szakítószilárdságukban rejlik, amely a kisebb átmérővel rendelkező variánsokon is kiemelkedő tulajdonságokat jelent.
A vékony főzsinórok használatával rendkívül lefinomítható a felszerelés, amivel így akár nagyobb dobástávok is elérhetők, akár kisebb csalik használatával.
A zsinór felülete kiegészült egy Teflon bevonattal, mely garantálja a maximális kopásállósági tulajdonságokat, akár akadós, köves terepen használva is.
A legkisebb átmérőjű változat akár az UL pergetők kedvenc zsinórja lehet, míg a nagyobb tagok pedig a light és medium pergetők kelléktárát bővíti, akár az éjszakai pergetések kiváló elemeként.

Cikkszám: 30917-006
Átmérő: 0.06 mm
Hossz: 110 m
Szín: Lime zöld
Szakítószilárdság: 4.0 kg

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "L&K Jig Braid Lime Green fonott zsinór 0,06Mm 4.0 Kg 110M Lime zöld" című hirdetést látja. (fent)