Betöltés...

Nytro Starkx Big River Feeder Horgászbot 390cm Max:100g 3+2Részes

Ár: 39.990 Ft

A StarkX Big River botokat nehéz feeder kosarak dobására és nagy halak fárasztására tervezték. Ezek a blankok tökéletesek nagy kiterjedésű természetes vizekre és különösen gyors folyású folyókon való horgászathoz. A végletekig tesztelve! Azok a horgászok értékelni fogják ezt az erőt, amit ezek a botok kínálnak, akik a legnagyobb folyóvízi halakat akarják megfogni. A Big River sorozat nyolc különböző modellben kapható, MH-tól XXH-ig, akár 200 g dobósúllyal.

Specifikációk:
- Erős gerinc nehéz kosarak dobásához és nagy halak kifogásához
- Tiszta karbon blankok
- Fekete eloxált gyűrűk
- Horogtartó fül
- Minden bot két 3,5 mm-es karbon spiccel rendelkezik
- A nyél nagy sűrűségű EVA és parafa részeket kombinálnak
- Félmatt fekete felület epoxi lakkozott fekete bandázsolással
- DPS típusú orsótartó EVA burkolattal
- Nyolc különböző modell 60g-tól 200g-os dobósúlyig


- Klasszikus kialakítású, megfelelő hosszban, a dobáshoz szükséges erő kifejtéséhez megfelelő nyomatékot biztosító, teljes egészében minőségi parafából készült nyél.
- A csavaros orsótartó újabban használt változata. Az orsó rögzítésére itt is két darab, az orsótalp befogadására képes műanyagbetétes pofa szolgál, de az orsó rögzítésére nem egy anyát, hanem az orsótartó feletti nyéltagot kell elforgatni. Ez a megoldás a korábbi típusoknál elegánsabb kinézetet kölcsönöz a botnak.
- A nagytestű, agresszíven védekező halak fárasztása során fontos, hogy a horgászkészség minden egyes eleme megbízható minőségű legyen. A kopásálló felülettel ellátott, erősített gyűrűsor jól tűri a kemény, hosszantartó fárasztásokkal járó igénybevételt is.



Cikkszám: Y0200-061
Dobósúly: 100 g
Hossz: 3,9 m H
Súly: 234 g
Szállítási méret: 135 cm
Tagok száma: 3+2

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 52 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Nytro Starkx Big River Feeder Horgászbot 390cm Max:100g 3+2Részes" című hirdetést látja. (fent)