Betöltés...

Barbecook BC-SMO-7422 hidegfüst generátor induló szett

Ár: 16.690 Ft

Szeretne különleges ízekkel kísérletezni otthoni grillezés során? A Barbecook BC-SMO-7422 hidegfüst generátor induló szettjével most könnyedén elhozhatja a finom füstölt ízeket közvetlenül az otthoni konyhájában vagy a kertjében.

Ez az induló szett minden szükséges eszközt és hozzávalót tartalmaz, hogy bárki képes legyen hidegfüstölési technikát alkalmazni, akár profiként.
A szett tartalmaz egy hidegfüst generátort és három különböző típusú füstölőport: olíva, whisky, és tölgy, amelyek mindegyike különleges és egyedi ízt kölcsönöz az ételeknek. Akár lazacot, sajtot, húst vagy zöldségeket szeretne füstölni, ezekkel az ízekkel biztosan emlékezetes ételeket készíthet. A készlet egy recepteket tartalmazó füzetet is magában foglal, amely segít az első lépésektől kezdve a haladó technikákig eljutni a hidegfüstölés világában.
A szett tökéletesen kompatibilis a Barbecook BC-SMO-5017 Oskar S zománcozott füstölővel.

Tegye a grillezést izgalmasabbá a Barbecook BC-SMO-7422 hidegfüst generátor induló szettel, és fedezze fel az otthoni füstölés örömeit.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Barbecook BC-SMO-7422 hidegfüst generátor induló szett" című hirdetést látja. (fent)