Betöltés...

Samsung RF59C701EB1/EO 649L, 362 kWh/év, (E) Fekete francia ajtós hűtőszekrény

Ár: 847.165 Ft

Győződj meg róla, hogy minden ételed megfelelően le van hűtve! A körkörös hűtés minden rekeszt egyenletesen hűt le, saroktól sarokig. Folyamatosan ellenőrzi a hőmérsékletet, és a stratégiailag elhelyezett szellőzőnyílásokon keresztül hűvös levegőt keringet. Így az ételek optimális hőmérsékleten maradnak, és hosszabb ideig maradnak frissek.

Élvezd a stílusos és egyszerű hozzáférést a vezérléshez. Az egyszerű LED-kijelző fokozza a minimalista megjelenést, mivel diszkréten el van rejtve a hűtő belsejében.

Élvezd a gyors hűtési teljesítményt! Egy gombnyomással a Gyors hűtés funkció rendkívül hideg levegőt fúj a hűtőszekrénybe, hogy gyorsan lehűtse az élelmiszereidet vagy kedvenc italaidat. A Gyors fagyasztás funkció rövid idő alatt hideg levegőt juttat a fagyasztóba. Ideális fagyasztáshoz vagy fagyasztott ételek megszilárdításához és jégkészítéshez.

Biztos lehetsz benne, hogy mindig van elegendő jég a hűtőben! Az Automatikus Jégkészítő automatikusan készít és tárol jégkockákat. A kompakt kialakításának köszönhetően tárolóhelyet szabadít fel az élelmiszerek számára, mivel fele akkora, mint egy hagyományos jégkészítő, ennek ellenére is majdnem ugyanannyi jeget állít elő.

* Nem minden modellnél elérhető funkció.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hűtők, Fagyasztók
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Samsung RF59C701EB1/EO 649L, 362 kWh/év, (E) Fekete francia ajtós hűtőszekrény" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: