Betöltés...

Pizzakészítő és grillsütő, 30 cm, állítható hőmérséklet, 1800 W

Ár: 23.890 Ft

Pizzakészítő és grillsütő, 30 cm, állítható hőmérséklet, 1800 W
A Nedis multifunkciós pizzakészítő segítségével kevesebb mint 10 perc alatt ízletes, akár 30 centiméter átmérőjű friss vagy fagyasztott pizzát készíthet. A friss vagy fagyasztott pizza sütésén kívül a készülék palacsinta, omlett, quiche és elzászi hagymás lepény elkészítéséhez is ideális.
A hőmérséklet-szabályozó lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet beállítását 230 °C-ig. A be-/kikapcsoló gomb jelzőfénye jelzi, ha a pizzakészítő elérte a beállított hőmérsékletet.
A pizzakészítő kihajtva használható asztali grillsütőként a grillezőlapokkal és a lapos sütőlapokkal.
A kiváló minőségű tapadásmentes bevonatnak köszönhetően egyszerű tisztítani.A biztonságos és stabil sütés érdekében a készülék nem melegedő fogantyúval és csúszásmentes talppal van ellátva.
Termékjellemzők:- Készítsen ízletes (30 cm átmérőjű) fagyasztott és friss pizzát kevesebb mint 10 perc alatt- Omlett, quiche, tortilla stb. készítéséhez is alkalmas- Asztali grillező funkció (180°-ban kihajtható a kétlapos használathoz)- Egyszerre grillezéshez és felmelegítéshez is ideális- A tapadásmentes bevonatnak köszönhetően könnyen tisztítható- Nem melegedő fogantyú- Állítható hőmérséklet 230 °C-ig, ?használatra kész" jelzőlámpával- Alsó és felső melegítés az egyenletes sütéshez- Rövid, 7 perces felmelegedési idő- Szín: fekete / piros- Anyag: ABS / Alumínium- Tapadásmentes bevonat: igen- Csúszás gátló alj: igen- Hőbeállítások száma: 3- Hideg érintésű fogantyú(k): igen- Állítható hőmérséklet-szabályozás: igen- Teljesítményjelző: igen- Automatikus hőmérséklet-szabályozással: igen- Csatlakozó kábel hossza: 75 cm- Sütőlap átmérő: 30 cm- Teljesítmény: 1800 W- Súly: 3300 g

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.05.19
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Pizzakészítő és grillsütő, 30 cm, állítható hőmérséklet, 1800 W" című hirdetést látja. (fent)