Betöltés...

Rowenta HU4020F0 Aqua Boost Légtisztító (40m²)

Ár: 48.870 Ft

Nagy teljesítményű, 380 ml/óra vízpermet kibocsátás. Gyors párásítást biztosít, míg a 360°-os irányított légkivezetések egyenletes hatást biztosítanak az egész helyiségben. A párásító tehát egyaránt alkalmas a kis és maximum 40 m2 méretű helyiségekben történő használatra.

A 2,5 literes, nagy kapacitású víztartály akár 15 óra folyamatos működést biztosít. A legkisebb sebesség és hideg vízpermet melletti ultra csöndes működéssel (30 dBA) tökéletes alvást biztosít a gyermeke számára. 

3 üzemmód áll rendelkezésre a páratartalom szabályozására, az Ön igényeinek megfelelően: - Auto Comfort Mode: Automata üzemmód, amely a szobahőmérsékletnek megfelelően tartja fenn az optimális páratartalmat. - Night Mode: Éjszakai üzemmód, amely csökkenti a kijelző fényerejét a zavartalan alvás érdekében, ugyanakkor lehetővé teszi az igényei szerinti beállítást. - Manual Mode: Kézi üzemmód a páratartalom kézi beállításához (30% és 70% közötti, hosszú távú üzemmód beállítási lehetőségével). 

A meleg vízpermet funkció elpusztítja a vízcseppekben lévő kórokozók 99,9 %-át, amivel a szoba levegőjébe tiszta vízpermet kijutását biztosítja.  A piacon elérhető legtöbb párásítóval ellentétben az Aqua Boost felső töltéssel rendelkezik. A víz a készülék tetején tölthető be a problémamentes, egy lépéses kezelés érdekében. A víztartály könnyen elérhető, a tisztítása így rendkívül könnyű. 

Ez a párásító digitális LED kijelzővel, páratartalom mérővel és automata kikapcsolást biztosító 12 órás időzítővel felszerelt, valamint integrált fogantyúkkal ellátott a praktikus használat érdekében.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Rowenta HU4020F0 Aqua Boost Légtisztító (40m²)" című hirdetést látja. (fent)