Betöltés...

Siemens LC81KAN60 iQ500 Páraelszívó - Fekete

Ár: 425.600 Ft

iQdrive motor
Tegye még élvezetesebbé a konyhában minden pillanatot. iQdrive motorháztetőink hatékonyak és erősek, megszabadítják konyháját a gőztől és a szagoktól. Emellett kellemesen csendesek is, így élvezheti a főzés közbeni étel forrásának és sercegésének szimfóniáját.

cookConnect
A cookConnect rendszerrel az elszívó automatikusan bekapcsol, amikor elkezdi a főzést. És többé nem kell megérinteni a motorháztető kezelőszerveit. A teljesítményszintet és a világítást közvetlenül a főzőlapról vagy a Home Connect alkalmazás segítségével állíthatja be.

Home Connect
Az Amazon Alexával való együttműködésnek köszönhetően a Siemens Home Connect alkalmazással vezérelheti a páraelszívót.* Aktiválja a voiceControl funkciót, és a páraelszívó reagálni fog az intelligens hangszóróra. Használja a világítás vagy a teljesítményszint megváltoztatására. Okos! *A helyi elérhetőség függvényében.

Alkalmazásparancsok
Gondoljon a páraelszívójára, mint új intelligens asszisztensére a konyhában. Az Amazon Alexával* való együttműködésnek köszönhetően mostantól a Siemens Home Connect segítségével kezei használata nélkül is vezérelheti a páraelszívót. Állítsa be a teljesítményt. Változtassa meg a világítást. És bárhol is tartózkodik a házban, a konyha mindig össze van kötve. * A funkciók a helyi elérhetőségtől függenek.

LED-ek
Tedd konyháját személyre szabott hellyé. A Siemens páraelszívók állítható LED-es világítással vannak felszerelve, így a fényhőmérsékletet egyéni igényei szerint állíthatja be. Az energiatakarékos LED világítás optimális láthatóságot biztosít, és az egész konyhát kellemes fényponttá varázsolja.

TouchControl
Tartsa kézben a konyháját. A touchControl segítségével egyszerűen, egyetlen gombnyomással kezelheti páraelszívó teljesítményszintjét és LED-világítását. Nem számít, milyen beállításra van szüksége, a touchControl funkció azonnal reagál.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Siemens LC81KAN60 iQ500 Páraelszívó - Fekete" című hirdetést látja. (fent)