Betöltés...

Candy CSTG 285TME/1-S Felültöltős mosógép, 8.5 kg, 1200 ford./perc, 17 program, Mix Power System, B energiaosztály

Ár: 137.990 Ft

A függőleges töltésű Candy mosógép az egyik legnagyobb betöltő kapacitással rendelkezik a piacon. Egyszerre 8,5 kg ruhaneműt moshat ki, ezzel időt megtakarítva. A hagyományos motoroktól eltérően az Inverter motor részei elektromágneses térben működnek, így elkerülhető a mechanikai súrlódás okozta kopás, és így nagyobb megbízhatóságot garantál. Az inverteres motor számos előnnyel jár, elektromos megtakarítást tesz lehetővé, csökkenti a zajszintet és jobb műszaki paraméterekkel rendelkezik, amelyek hosszabb használatot tesznek lehetővé. A Candy innovatív új ötletei mindig az Ön igényeinek meghallgatásából származnak. Ezért hoztuk létre a Gentle Touch Opening™-et , amely maximális könnyedséget és biztonságot nyújt a használat során. Innovatív rendszere lehetővé teszi a ruhanemű biztonságos be- és kipakolását a gép felső részén keresztül, különös tekintettel a kezére. A Candy függőleges töltésű mosógép rendelkezik digitális kijelzővel, amely folyamatosan megjeleníti a mosási ciklus végéig hátralévő időt, a mosási hőmérsékletet, a kiválasztott programtípust, a választott opciókat és a sebességet. A kiválasztott mosási program során a mosási idő a töltet súlyától és összetételétől függően változhat.

Nappali/éjszakai funkció
A nappali/éjszakai funkció 400 fordulat/percre csökkenti a centrifugálási sebességet, és adott esetben növeli a vízszintet az öblítés során. Az utolsó öblítés után a ruhaneműt vízben tartják, hogy elkerülje a gyűrődést. Az elektronikus vezérlésnek köszönhetően a közbenső fázisokból származó víz zaj nélkül távozik, a funkció éjszaka is hasznos.

Higiénia program
A lehető legjobb kombinációt kínálja a magas hőmérséklet és a szükséges mosási idő között, mindössze 59 perc alatt. Ez a mosóprogram ideális gyermekruhákhoz, valamint érzékeny bőrűek és allergiások számára, maximális fertőtlenítő hatást biztosít a baktériumok ellen. Ez a program 600 C-os hőmérsékleten mos és maximális teljesítményt nyújt.

Sport plusz program
Kifejezetten az aktív életet élő emberek számára tervezték, akik a napi tevékenységet sportórákkal kombinálják. Ezzel a kifejezetten szintetikus ruhákhoz kifejlesztett programmal a sportruhák moshatók, mindössze 39'-ban, 300 C-os hőmérsékleten. Ez egy gyors, hatékony program, amely energiát takarít meg.

Farmer program
Ez egy dedikált program farmernadrágok mosására. Kedvenc farmerjét 400 C-on mossuk, anélkül, hogy attól kellene tartaniuk, hogy az anyag szálai károsodnak.

Szintetikus program
Ez az innovatív program lehetővé teszi, hogy egyidejűleg mosson különböző színű és különböző szálú cikkeket, mint például pamut, műszálas és kevert anyagokat, mindössze 400 C-on, és kiváló mosási teljesítményt nyújt.

Késleltetett indítás
A Start Delay funkcióval a ruhanemű akkor lesz készen, amikor Ön szeretné. Lehetővé teszi a mosási ciklus kezdetének programozását maximum 24 órás késleltetéssel.

Jellemzők:
- Típus: Automata
- Kialakítás: Szabadonálló
- Kivitel: Felültöltős
- Energiaosztály: (A-G) B
- Centrifugálási hatékonyság: B
- Kijelző
- Késleltetett indítás/befejezés
- Mosókapacitás: 8.5 kg
- Energiafogyasztás (mosás): 0.56 kWh/ciklus
- Éves energiafogyasztás: 123 kWh/év
- Vízfogyasztás: 47 liter/ciklus
- Centrifugálás
- Centrifuga fordulatszám: 1200 ford./perc
- Gyors mosás
- Pamut mosás
- Gyapjú mosás
- Zajszint
- Zajszint centrifugálásnál: 77 dB
- Szélesség: 41 cm
- Magasság: 86 cm
- Mélység: 60 cm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosógépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Candy CSTG 285TME/1-S Felültöltős mosógép, 8.5 kg, 1200 ford./perc, 17 program, Mix Power System, B energiaosztály" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: