Betöltés...

Esperanza Hydro Spa hideg párásító, 3.5 liter, fehér-kék (EHA007)

Ár: 12.300 Ft

Az Esperanza EHA007 párásító készülék a magas frekvenciájú ultrahangos elven működik. A légzés megkönnyítése érdekében hideg párát termel, de nem befolyásolja a helyiség hőmérsékletét. Rendkívül csendes működésének köszönhetően, a hálószobákba is alkalmas. Teljesítménye fokozatosan szabályozható, szállítása és feltöltése egyszerű. A kettős védelmet fényjelzés biztosítja. Automatikusan kikapcsol a víz kiürülése és a víztartály kivétele esetén is.




A LEVEGŐ PÁRÁSÍTÁSA KÖNNYEN ÉS EGYSZERŰEN


A beépített vezérlő gombok segítségével a készülék működtetése, szinte gyerekjáték lesz. Pillanatok alatt állíthatja be az Önnek megfelelő párolgási sebességet.




A KIBOCSÁTOTT HIDEG GŐZ NEM BEFOLYÁSOLJA A SZOBA HŐMÉRSÉKLETÉT


Nyilván párásítóként gőzt képez, de mivel a készülék hideg párát képez, így nincs hatása az adott helyiség hőmérsékletére. Az Esperanza párásítónak köszönhetően a gőz kibocsátása 360°-os tartományon belül biztosított. Az egészségét és az egészséges levegőt helyezzük az előtérbe.




EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG


A készülék feltöltése igen egyszerű. Egy pohár segítségével, töltse a készülékbe a vizet a feltüntetett maximum jelzésig. Nincs szüksége forró vízre, ezzel is megelőzve az esetleges forrázási baleseteket. A teljes kiürülés után a készülék automatikusan kikapcsol. 




CSENDES ÜZEMMÓD


A készülék működési zajszintje nagyon alacsony. Így szinte észrevehetetlen, nem jelent problémát akár éjszaka is használni, hisz egyáltalán nem fogja Önt zavarni a pihenésben.




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ionizátor, ózonizátor
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Esperanza Hydro Spa hideg párásító, 3.5 liter, fehér-kék (EHA007)" című hirdetést látja. (fent)