Betöltés...

Livington Low Fat Grill - kompakt kontaktgrill csepegtető tálcával

Ár: 17.990 Ft

Livington Low Fat Grill - kompakt kontaktgrill csepegtető tálcával
Kezdje az évet ínycsiklandó, egészségesebb, kalóriaszegény grillspecialitásokkal! Felejtse el a zsírban tocsogó húsokat, és a körülményes grillezéseket!
Ha Ön is szeretne gyorsan, egészségesebb, kalóriaszegényebb ételeket készíteni, akkor a Livington Low Fat Grill kompakt kontaktgrill a legjobb választás!
Titán-Réz-Kerámia felület
Süssön húst, vagy akár halat, sőt, szinte bármit zsiradék nélkül, kalóriaszegényen. Készítsen rekordidő alatt isteni bundáskenyeret, vagy hamburgert! A bámulatos Titán-Réz-Kerámia felületnek köszönhetően semmi nem ég le és nem ragad oda, még a lazac is könnyedén csúszkál a grillen.
Mi a Livington Low Fat Grill titka?
A titok a dupla fűtőelemben rejlik, így egyszerre alulról és felülről is mindent átsüt, ezért az ételt nem szükséges megfordítani. A tisztítása pedig gyerekjáték, egyszerűen törölje át és kész!
Kivehető csepegtető tálca
A felesleges zsiradék a kivehető csepegtető tálcába csorog, nem keveredik az ételhez, ami így sokkal kevesebb kalóriát tartalmaz. A Livington Low Fat Grillel elképesztő gyorsasággal készíthet húsokat, zöldségeket, szendvicseket.
A csomag tartalma:
1x Livington Low Fat Grill1x csepegtető tálca
Technikai adatok:
220-240V, 50/60Hz,Teljesítmény: 900 Wattkábel hossza 1,2 mméretei: 24 cm x 10 cm X 29 cmsúlya: 1,8 kgPTA/PFOA/PFOS mentesTi-Cerama bevonat

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.06.03
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Livington Low Fat Grill - kompakt kontaktgrill csepegtető tálcával" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: