Betöltés...

Air Fryer - olaj nélküli sütő - 4,5 L - 1350W - digitális kijelzővel

Ár: 14.990 Ft

Air Fryer - olaj nélküli sütő - 4,5 L - 1350W - digitális kijelzővelFejtörést okoz, hogyan készíts egészségesebb ételeket tudatos módszerrel gyermekeidnek és családodnak?
A megoldás megérkezett hozzánk és csak arra vár, hogy szolgálatba álljon konyhájában.
Olaj nélküli sütőnk nagy űrtartalmának köszönhetően jóval több ételt tud elkészíteni a többi sütővel szemben. 4,5 literes térfogatának hála akár egy egész család számára megsütheti a vacsorát!
Használatával akár 80%-kal kevesebb olajat kell használnia, melynek köszönhetően elfelejtheti a zsiradéktól csöpögő ételeket.
A sütő hőmérsékletét 80 és 200 fok között állíthatjuk, ezáltal sokfajta élelmiszert tudunk benne elkészíteni, ez szintén egy érv az olaj nélküli sütő használata mellett. Az állandó hőmérsékletnek köszönhetően pedig egyenletesen tudjuk átsütni azokat.
A sütő speciális kialakítása lehetővé teszi, hogy a felesleges olaj lecsepegjen a sütőkosár aljába, így egészségesebb, ugyanakkor ízletes ételt kapjunk, megakadályozva ezzel azt, hogy az étel az olajban álljon és magába szívja azt.
Használatával időt és energiát tudunk megspórolni, hiszen közben más tevékenységet is biztonságosan tudunk elvégezni.
Az idő letelte után csak könnyedén húzzuk ki a sütőkosarat és már tálalhatjuk is az elkészült ételt. A tapadásmentes felületnek köszönhetően pedig a fritőz tisztítása gyerekjáték lesz.
Készítse el kedvenc ételeit egészségesebben, kevesebb olaj felhasználásával!
A termék jellemzői:

Energiaellátás: 220V-50Hz
Teljesítmény: 1350 W
Sütőkosár űrtartalma: 4,5 liter
Hőmérséklet szabályozás: 80 - 200 °C
Visszaszámláló időzítő: 0 - 60 perc
Túlmelegedés elleni védelem: igen
Szín: szürke


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Air Fryer - olaj nélküli sütő - 4,5 L - 1350W - digitális kijelzővel" című hirdetést látja. (fent)