Betöltés...

Aromaterápiás párásító és ionizátor - 4 liter kapacitású csendes diffúzor érintőpanellel, távirányítóval és 3 féle illóolajjal (BB-22739)

Ár: 19.990 Ft

Szabadulj meg a száraz levegő kellemetlenségeitől az ultrahangos párásítóval és onizációval! Az ultrahangos párologtató és ionizátor kombinációja ideális választás otthonod vagy irodád levegőjének tisztítására és megfelelő páratartalom biztosítására. A levegő ionizálása és aromaterápia funkcióval azonnal megtapasztalhatod az egészséges és frissítő levegő előnyeit. Ionizátor a tiszta levegőért Az ionizátor segít csökkenteni a levegőben található káros ionok mennyiségét, és helyettük negatív ionokat termel. Ennek eredményeként a szennyeződések leülepednek a földre, nem jutnak belélegzésre. A levegő könnyű és friss lesz, ami javítja az általános közérzetet. Az ionizátor különösen hasznos lehet allergiával, asztmával küzdőknek, valamint azoknak, akik állandó fejfájással küzdenek. Az ionizálás automatikusan bekapcsol, amikor beindítod a párologtatót. Csendes üzemmód Az ultrahangos párologtató milliónyi hangjelzést generál másodpercenként, de mindez csendes üzemmel párosul. Nem fog zavarni senkit otthonodban vagy irodádban, különösen azoknak ideális, akik könnyen felébrednek az éjszaka közepén. Az éjszakai mód aktiválásával pedig a párologtató gyengéd kék fényben úszik. Érintőpanel és távirányító Az ultrahangos párologtató érintőképernyős kezelőfelülete intuitív és kényelmes használatot tesz lehetővé. Az érintés érzékenysége miatt nincs szükség a gombok ismételt lenyomására - egyetlen érintés és kész. Az átlátható kijelzőről könnyen leolvashatod az összes paramétert, még távolabbról is. Emellett mellékelve találsz egy távirányítót, amellyel kényelmesen vezérelheted a párologtatót távolabbról. Alacsony energiafogyasztás Az ultrahangos párologtató kifejezetten alacsony energiafogyasztással rendelkezik. Mivel hatékonyan működik, nem fogja megterhelni a háztartási költségvetésedet, miközben biztosítja a megfelelő páratartalmat otthonodban vagy irodádban. Az ultrahangos párologtatóhoz ajánlott desztillált vagy lágyított vizet használni, hogy meghosszabbítsd az eszköz élettartamát. A termék automatikusan kikapcsol, amikor a víz elfogy a tartályból, így biztonságosan használhatod, még akkor is, ha elfelejted újratölteni. Műszaki Adatok: Szín: Fehér Anyag: Műanyag Teljesítmény: 28W Hatótávolság: 20m2 Tartály kapacitás: 4l Teljesítmény: 300ml/h Ionizátor: IGEN Páramérő: IGEN Időzítő: IGEN Érintőképernyő: IGEN Távirányító: IGEN Éjszakai mód: IGEN Páramennyiség szabályzás: IGEN Állandó páratartalom mód: IGEN Tartozék: 3 illóolaj Méretek: 14/14/37 cm Súly: 0.950 kg Csomag súlya: 1.263 kg Szabadulj meg a száraz levegő kellemetlenségeitől és élvezd a tiszta és egészséges levegőt otthonodban vagy irodádban!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ionizátor, ózonizátor
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Aromaterápiás párásító és ionizátor - 4 liter kapacitású csendes diffúzor érintőpanellel, távirányítóval és 3 féle illóolajjal (BB-22739)" című hirdetést látja. (fent)