Betöltés...

Mini diffúzor, párologtató, sötétbarna

Ár: 2.690 Ft

Mini diffúzor, párologtató, sötétbarnaTökéletes választás, ami nem csak a lelket nyugtatja. Az aroma diffúzor bármely helység csodálatos dísze lehet. Formatervezése egyszerű, letisztult így minden környezetbe tökéletesen illeszkedik. Működés közben szinte hangtalan, így nem zavarja sem a munkát, sem a pihenést. A diffúzor hidegpárát készít, az olajokat elporlasztja, mikro finomságú párává alakítja. Finom, aromás hideggőzt képező diffúzor, amely párásítja, tisztítja és illatosítja a levegőt.
Mivel az illóolaj nagyon érzékeny vegyület, hő hatására könnyen károsodhat. Ezt védi ki az aroma diffúzor működése, mivel az illóolaj nem érintkezik hővel. A másik nagy előnye, hogy amikor a víztartályból kifogy a víz, a készülék automatikusan kikapcsol. A megfelelő illat eléréshez használjon 3 csepp / 100 ml-t.
Mire jó egy aroma diffúzort?- Kellemes hangulatot teremt- Párásítja és illatosítja a levegőt- Fertőtleníti a levegőt a megfelelő illóolajok használatával- Működés közben különleges hangulatot teremt- Bizonyos olajok segíthetnek a gombák és penészgombák semlegesítésében is, mivel baktérium- és vírusölő hatásúak.
Tulajdonságok:- Érintő- gomb: On/Off- Ultrahang- Csendes- Többszínű LED- Javítja a levegő minőségét és illatosítja a környezetet- Időtartam: 3 - 6 óra- Porlasztás: 35 ml/óra- Teljesítmény: 2 W- Mérete: 10 x 10 x 10 cm






Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Mini diffúzor, párologtató, sötétbarna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: