Betöltés...

Daewoo Sym-1434 - Electric Wok Grill - MS-849

Ár: 21.890 Ft

Daewoo Sym-1434 - Electric Wok Grill - MS-849Olajban és sütőben való sütés, párolás, dinsztelés, főzés: ez a többcélú elektromos serpenyő maximális rugalmasságot biztosít az elkészítendő alapanyagokhoz és az elkészítés helyéhez - Önnek csak egy konnektorra van szüksége. Gondoljon arra, milyen kényelmes ez kempingezés közben, ha nem áll rendelkezésére gáz, vagy ha csak szeretné fejleszteni az alap konyhai felszereltségét.
Állítható hőfok - Pontos sütés mindenféle alapanyagokhozA hagyományos tűzhelyekkel és főzőlapokkal szemben az elektromos serpenyőket állandó hőfokra tudja állítani, amely gyorsan módosítható. A főzési hőmérséklet teljes szabályozásával tökéletesen megfőtt ételeket kap, és nem kell félnie, hogy odaégeti vagy nem főzi meg megfelelően a vacsorát. A fröccsöntött fűtőelemekkel rendelkező, vastag, alumínium váz kiváló hőeloszlást biztosít az egész főzőfelületen.
Tapadásmentes bevonatú belső felület a kevesebb olajhasználat érdekében.A belső főzőfelület kiváló tapadásmentes tulajdonságokkal rendelkező, tökéletes bevonattal rendelkezik, ezáltal az eredmény egy nagyon egyszerűen tisztítható elektromos serpenyő, melyben szinte azonnal elkezdhet egy másik ételt főzni. Hogy még egyszerűbb legyen, a serpenyő és a fedél is mosogatógép-álló.
Családi méretű serpenyőAz elektromos serpenyőnk tágas helyet biztosít a hús és a zöldségek számára. Ezáltal időt takaríthat meg, mivel nincs szükség arra, hogy két külön edényben főzze az alapanyagait.Daewoo SYM-1434: elektromos grill Wok tapadásmentes felület

Cool Touch fogantyú
Könnyen tisztítható
Állítható hőmérséklet
220-240V 50-60Hz 1200W






















Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Daewoo Sym-1434 - Electric Wok Grill - MS-849" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: