Betöltés...

Hordozható és energiahatékony 3 az 1-ben légkondicionáló és párásító

Ár: 4.990 Ft

Hordozható és energiahatékony 3 az 1-ben légkondicionáló és párásító

A mini klímaberendezés egy olyan készülék, amely tökéletes az otthoni vagy munkahelyi forró napokra. Ez a kis készülék jelentősen csökkentheti a szoba hőmérsékletét. Kis méretének köszönhetően íróasztalra, szekrényre vagy asztalra helyezhető. A légkondicionáló párásítóval van felszerelve.

A légkondicionáló hatékonyan hűti a levegőt a forró napokon, valamint megtisztítja azt a portól és az allergénektől.A készülék gyakorlatilag bárhová csatlakoztatható USB-kábellel. Ez lehet például egy laptop, egy töltő vagy egy power bank.
Műszaki specifikációk:

Magas építési minőség
Hidratálja és tisztítja a levegőt a portól és az allergénektől
Két üzemmódban működik
Víztartály
Kivehető fagyasztópatron
Tápellátás: USB kábel (tartozék)
Kábel hossza: ~75cm
Teljesítmény: 8W
Állítható légszög

A készlet tartalmazza:

Gyári új mini légkondicionáló
USB tápkábel
Eredeti csomagolás

Használati utasítás

A készülék egy kivehető tartállyal van felszerelve, amelyet ki kell venni, meg kell tölteni vízzel fagyasztva, majd be kell helyezni a légkondicionálóba.Öntse a vizet a készülék belsejébe, a gumidugóval záródó nyíláson keresztül. Kapcsolja be a gombot az "I" hidegventilátor funkcióra.Nyomja meg a "II" gombot  párásító, diffúzor funkció.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Klíma, Légkondicionáló
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Hordozható és energiahatékony 3 az 1-ben légkondicionáló és párásító" című hirdetést látja. (fent)