Betöltés...

Asztali elektromos grill sütőlappal és ráccsal, 1500W

Ár: 11.890 Ft

Asztali elektromos grill sütőlappal és ráccsal, 1500W
Eljött a grill partik ideje - nincs is jobb egy kellemes hétvégi sütögetésnél a családdal vagy a barátokkal? Nincs más dolgod, mint beszerezni ezt az elektromos grillsütőt, amivel már a füst se zavar majd senkit!
Az asztali grill árammal, szén nélkül működik, így minimális az esélye füst keletkezésének sütés közben. Nyugodtan beszélgethettek sütögetés közben, nem lesz füstös a ruhátok, hajatok, és a gyermekeket sem zavarja majd a füst. Ráadásul beltéren is használható, nem kell elhalasztani a bulit az esős idő miatt.
Sütéshez választhatod a bordázott, tapadásmentes sütőlapot, vagy a grillrácsot. Mind a kettőn egyenletesen sülnek majd át az ételeid, tisztításuk pedig egyszerű. Ha a rácsot választod, a lecsöpögő zsiradékot kivehető tálcákkal távolíthatod el a készülékből.
A 44x22 centiméteres sütőfelületen kényelmesen elhelyezhetők a különféle húsok, zöldségek; a hőmérséklet fokozatmentesen állítható. Lepd meg a családodat és a barátaidat egy kellemes grillpartival a nappaliban, a konyhában, az udvaron, strandolás közben vagy nyaraláson!
Főbb jellemzők:

Asztali elektromos grill
Teljesítmény: 1500W
A rozsdamentes acél rács mérete: 44x22 cm
A tapadásmentes sütőlap mérete: 44x22 cm
A készülék mérete: 44,5x22x7,5 cm
Állítható hőfokozat
Hálózati áramról működik



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Asztali elektromos grill sütőlappal és ráccsal, 1500W" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: