Betöltés...

Elite 8 L Air Fryer 1800W olaj nélküli forró levegős fritőz

Ár: 41.990 Ft

Elite 8 L-es Air Fryer + receptkönyv, 1800W olaj nélküli forró levegős fritőz digitális kijelzővel
Elite Electronics olaj nélküli forró levegős fritőz (Air Fryer) digitális kijelzővel, elegáns rozsdamentes acél burkolattal, 1800W-os teljesítménnyel és 8 literes XXXL űrtartalommal + ajándék magyar nyelvű receptkönyvvel

 Egészséges főzés, akár 90%-kal kevesebb olaj felhasználásával
 Állítható hőmérséklet
 Digitális kijelző
 Előre meghatározható sütési idő

Sütés bűntudat nélkül
Ne használjon többé sok zsiradékot! Sokkal egészségesebb a sütés, ez nem kétséges. A serpenyőben való sütésnél pedig, sokkal egészségesebb, gyorsabb és biztonságosabb, az olaj nem fröccsen ki, ezáltal megelőzhetőek az égési sérülések.
Évek alatt fejlesztették ki ezt a kiváló, energia és olaj takarékos készüléket. Mindenki számára tökéletes, aki egészségesebb szeretne élni! Ki ne szeretné a friss, ropogós sültkrumplit, különösen a gyerekek. De rántott húsok,zöldségfélék sütésére is kiválóan alkalmas, így ezeket az ételeket is bűntudat nélkül, egészséges formában fogyaszthatjuk! Sőt, ha a zsemlemorzsa helyett például kukoricapelyhet használunk, új fajta, még egészségesebb finomságot próbálunk ki!Nem csak rántott, hanem sült húsokat is készíthetünk benne! Ropogós csirkecombokat, saslikot, nagyon kevés olaj felhasználásával.
Egyszerre akár 1500 gramm sültkrumplit vagy más egészséges ételt tud benne gyorsan, takarékosan elkészíteni. A forró levegős olajsütő kompakt és jól használható - könnyen kezelhető, és nem vesz el sok helyet.
Ez csak néhány példa a sok-sok közül, hogy hogyan kell használni a forró levegős olajsütő modern technológiáját. Ön sem fog csalódni, az ételek meglepően finomak és egészségesek lesznek.
A készüléket az egyszerűbb típusokban használt sütőrács helyett praktikus, kivehető, mosható sütőkosárral értékesítjük, melyben a készülő ételt nem csak alul és felül, hanem minden oldalról át tud járni a forró levegő.
Főbb jellemzők:

Kapacitás: 8 liter, kb.2.5 kg ételnek felel meg
7 különböző gyári program (sütemény, csirkecomb, garnélarák, sertéshús, hasábburgonya, steak és hal) + egyéb beállítási lehetőségek
Időzítő funkció
Hőmérséklet szabályozás: 70-200 C
Feszültség / frekvencia: 220 -240V ~ 50 / 60Hz
Teljesítmény: 1800W
Tapadásmentes kialakítás
Kivehető, gépben mosható sütőrács
Hideg tapintású fogantyú
Túlmelegedés elleni védelem

A készülék méretei:Magasság: kb 36 cmSzélesség: kb 32 cmMélység: kb 38 cmTartozékok:
Fém sütőedény tapadásmentes bevonattalKivehető belső kosárMagyar nyelvű használati utasításAjándék magyar nyelvű receptkönyv2 év háztól-házig garancia

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Elite 8 L Air Fryer 1800W olaj nélküli forró levegős fritőz" című hirdetést látja. (fent)