Betöltés...

Léghűtő ventilátor és párásító - LED világítással - fehér

Ár: 12.990 Ft

Léghűtő ventilátor és párásító - LED világítással - fehér
A nyár közeledtével mindent megteszünk, hogy lakásunkban kellemes, élhető hőmérséklet legyen. Ezzel a formaterezett, modern megjelenésű, kerekeken guruló léghűtő berendezéssel könnyedén növelheti komfortérzetét. Nincsenek szemmel látható, forgó lapátok, a ventilátor biztonságosan üzemeltethető (akár kisgyermek mellett is). A 6 színű beépített LED világítás sötétben futurisztikusan világítja meg a ventilátor kör részét, ezzel tovább növelve a biztonságos használatot éjszaka is.
Csak töltsön a készülék tartályába hideg vizet, adagolhat hozzá jeget vagy helyezzen a tartályba jégakkut és csatlakoztassa egy fali aljzathoz, máris élvezheti a hűsítő fuvallatot. A készülék (a víz természetes párolgásával) képes a légtér páratartalmának növelésére is, így megelőzhető az egészségtelenül alacsony páratartalom. A készülék vezérléséhez nem szükséges felállnia a székből, a tartozék távirányítónak a segítségével könnyedén beállíthatja a kívánt funkciót.
Paraméterek:Energiaforrás: AC 220 - 240 V - 50/60 HzTeljesítmény: 90 WFényforrás: LEDLED színe: Piros, magenta, sárga, zöld, kék, fehérVentilátor: 3 fokozatban állíthatóa befúvás erőssége (max 6.5 m/s)Légáram: 350 m3 / óraVíztartály mérete: 3,5 lTávirányító energiaforrása: CR2025 - 3 VKábel hossza: 150 cmMéret: 320 x 227 x 780 mmAnyaga: MűanyagSzín: FehérSúly: ~4400 g (üresen)Védelem: IP20

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Léghűtő ventilátor és párásító - LED világítással - fehér" című hirdetést látja. (fent)