Betöltés...

Phoenix Gold Free Flight - 2 az-1-ben vezeték nélküli vasaló és gőzölő

Ár: 9.990 Ft

Phoenix Gold Free Flight - 2 az-1-ben vezeték nélküli vasaló és gőzölő Részletes termékleírás
Ki nem állhatja, hogy ruhái gyűrötten kerülnek elő a szekrényből? A tisztíttatást időigényesnek, és költségesnek találja?
Íme a vezeték nélküli szabadság: A Phoenix Gold Free Flighttal végre egyszerűen vasalhat és gőzölhet! A zseniális vezeték nélküli 2-az-1-ben vasaló- és gőzölőrendszerrel gyerekjáték lesz a vasalás!
Hogyan működik? A kiváló minőségű tapadásmentes kerámia talp hőt tárol a gyűrődések könnyed eltávolítása érdekében. Legyen szó akár érzékeny selyemről, vagy több réteg ruháról egyszerre, ezen a talpon semmi nem ragad oda!
A beépített gőzgenerátorból áramló hihetetlen gőzerőnek, és a négy innovatív áramlás optimalizált gőzcsatornának köszönhetően a finom gőzmolekulák ideálisan oszlanak el bármely textílián.
A Phoenix GOLD Free Flight kiválóan alkalmas pamut, len, gyapjú, műselyem és szintetikus anyagok vasalásához. Kíméletes a kasmírral és a finom selyemmel, és még a flitterek, gyöngyök, és fodrok sem jelentenek akadályt.
Az ultra-erős gőzzel pedig egy igazán erős gőzölő áll rendelkezésre a dzsekik, függönyök és ágyneműk számára!A praktikus vízkőmentesítő és öntisztító funkció hosszú évekig biztosítja a teljes teljesítményt, és az innovatív talp orrával gond nélkül vasalhat a feszes gombok, flitterek és egyéb trükkös díszek között!
A Phoenix GOLD Free Flight teljesen mobil, vezeték nélküli és alig 1 kg súlyú!
Természetesen a vezeték nélküli Phoenix GOLD Free Flight-ot vezetékkel is használhatja.
Technikai információk:
A töltőállomás kábelének hossza: kb. 1,9 mVíztarály: ca. 370 mlÁramfogyasztés: 2000-2400 WÁramellátás: 220-240 V ~ 50/60 HzSúly kb. 1,34kg
Automatikus kikapcsolás 30 másodperc elteltével vízszintes helyzetben, ezért azt javasoljuk, hogy ha leteszi, akkor a töltőállomásra tegye, így mindig fel lesz töltve.
A csomag tartalma:
1x Phoenix Free Flight1x töltőállomás1x mérőpohár

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Phoenix Gold Free Flight - 2 az-1-ben vezeték nélküli vasaló és gőzölő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: