Betöltés...

TESLA okos robotporszívó, AI100

Ár: 84.190 Ft

Szeretne rendet tenni otthonában anélkül, hogy akár csak egy ujját is megmozdítaná? Ez nem probléma az AI100 robotporszívóval. Porszívóként és felmosóként működik, akár 110 perces működési idővel, és a mobilalkalmazás segítségével akár távolról is vezérelhető. Mindössze 7,3 cm-es magasságával szinte bárhova befér, a két oldalkefének és egy főkefének köszönhetően pedig egy minden porszemet megtalál. 



Tulajdonságok 





Porszívó és felmosó egyben: A robotporszívó nemcsak a porszívózásban segít, hanem fel is mossa a padlót. Szívóteljesítménye 1800 Pa, és egyhuzamban akár 110 percig is képes működni. És ha ez nem lenne elég, automatikusan feltöltődik, majd folytatja a tisztítást. 

HEPA szűrő: Nem kell többé aggódnia a takarítás közben felkavarodott por miatt. A HEPA H11 szűrő megköti a szennyeződések és allergének 95%-át, amelyet aztán biztonságosan tárol a portartályban. Mindig tisztán tartja a levegőt otthonában. 

Giroszkópos navigáció: Ha a robotporszívó akadályba ütközik, automatikusan megfordul és irányt változtat a tisztítás folytatásához. Így könnyedén felporszívózza az egész házat az Ön felügyelete nélkül. 

Mobilalkalmazás: A TESLA Smart mobilalkalmazás lehetővé teszi az eszköz távoli vezérlését. Olyan funkciókkal rendelkezik, mint a szívási intenzitás beállítása, az üzemmód kiválasztása és a tisztítás ütemezése. Az eszköz képes hangvezérelt asszisztensekhez vagy más automatizált rendszerekhez is csatlakozni. 





Műszaki adatok 





Víztartály kapacitása: 120 ml  

Töltési idő: 4 h  

Szűrőtípus: HEPA filtr H11  

Áramellátás: 2 000 mAh  

Magasság: 7,3 cm  

Csatlakozás: Wi-Fi 2,4 GHz  

Funkciók: Esésgátló érzékelő, felmosás és porszívózás, Tárgyak érzékelésére szolgáló érzékelők  

Mobilalkalmazás TESLA Smart: Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+  

Navigációs rendszer: Gyroszkópos  

Munkaidő töltésenként: 110 percig  

Módok: Porszívózás, Felmosás  

Hangasszisztensek: Google Assistant, Amazon Alexa  

Szívóerő: 1 800 Pa  

Porgyűjtő doboz kapacitása: 300 ml  





Termék gyártói oldala


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Porszívók
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "TESLA okos robotporszívó, AI100" című hirdetést látja. (fent)