Betöltés...

KitchenAid Artisan 4.8L Matcha Robotgép - Zöld

Ár: 247.650 Ft

Az azóta történt folyamatos finomítás, tökéletesítés és innováció eredménye a mai Artisan robotgép, amely teljesítményre és hosszú élettartamra van tervezve. Az egyedülállóan profi dizájnnak köszönhetően ez a gép a tulajdonos kezének, képzelőerejének és jártasságának meghosszabbításaként biztosítja azt, hogy gazdája a főzésen keresztül kifejezze magát és valami igazán különlegeset alkosson – minden alkalommal. A külön megvásárolható tartozékok széles skálája igazi konyhai segéddé varázsolja az Artisan robotgépet. Ezeket csak csatlakoztatnia kell az egyetlen tartozékfejhez, és máris indulhat a tulajdonost nagyon sok munkától megkímélő előkészítés.  E tartozékok a robotgépek terén szerzett 90 éves tapasztalatnak köszönhető könnyed tökéletességgel darálnak húst, készítenek, nyújtanak és vágnak tésztát, valamint mixelnek kis és nagy mennyiségeket egyaránt.

Sima, lekerekített billenőfejű dizájn: Elegáns, könnyű tisztíthatóság és használat4,8 literes rozsdamentes acél tál: Kisebb – nagyobb ételmennyiségek készítéséhezKözvetlen hajtás: Megbízható és hosszú élettartamúTeljes fémszerkezet: Robusztus, stabil és strapabíróEredeti bolygómozgás: Gyors és alapos mixelésEgyetlen tartozékfej: Könnyen használható a külön megvásárolható tartozékok széles választékával

A csomag tartalmaz egy 3 literes és egy 4.8 literes rozsdamentes acél keverőtálatA fröccsenésgátló adagoló nyílással a tálak tetejére illeszthető, használatával megakadályozható a krémek és folyadékok kifröccsenése a nagy sebességű keverés közbenA dagasztó kar tökéletes bármilyen tészta gyúrásához, legyen az kenyér- vagy pizza tésztaA habverő és a két krémkeverő feltét ideális bármilyen hab, krém vagy alapanyag összekeveréséhez, a megfelelő konzisztencia eléréséhezOpcionálisan akár 20 kiegészítővel is bővíthető4,8 literes tál5K5THSBP - Polírozott, ergonomikus rozsdamentes acél fogantyú. Mosogatógépben mosható. Beöntőgaratos védőkarima5KN1PS - 1 darabból álló, kettős célú tartozék a fröccsenések elkerülése érdekében. A beöntőgaratos védőkarimával mixelés közben is egyenletesen tölthetők be a hozzávalók. Átlátszó műanyagból készül, így jól láthatók a tálban lévő hozzávalók. Mosogatógépben nem mosható.HuzalhabverőK45WW - A tojás és tojásfehérje levegősítéséhez, tejszín és mártásfélék (pl. majonéz) felveréséhez. Anyaga rozsdamentes acél (huzalok) és alumínium (fej). Mosogatógépben nem moshatóDagasztókarK45DH - élesztős tésztafélék (kenyér, pizza, tészta) keveréshez és gyúrásához. Alumínium, tapadásmentes nylon bevonat. Mosogatógépben moshatóLapos habverőK5THCB - nehéz keverékekhez (sütemények, bevonatok, burgonyapüré). Alumínium, tapadásmentes nylon bevonat. Mosogatógépben moshatóRUGALMAS ÉLŰ HABVERŐ5KFE5T - Normál – nehéz keverékekhez használható (sütemények, bevonatok, kekszek, burgonyapüré). A rugalmas élnek köszönhetően gyorsabb keverés garantálható a motor leállítása nélkül és egy spatula használatával. Szilikonbevonattal ellátott fém. Mosogatógépben mosható.3 literes tál5KB3SS - Kiegészíti a 4,8 literes tálat, és kisebb mennyiségek feldolgozásához használható.
Nincs szükség a tálak köztes elmosására. Polírozott rozsdamentes acélból készült. Mosogatógépben mosható.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "KitchenAid Artisan 4.8L Matcha Robotgép - Zöld" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: