Betöltés...

TCHIBO Cafissimo Pure Kapszulás Kávéfőző - Fehér

Ár: 39.710 Ft

Az új Tchibo Cafissimo PURE mindennel rendelkezik, ami a Tchibo-tól megszokott kiváló minőségű kávé elkészítéséhez szükséges: három gomb és három gőznyomás-fokozat a tökéletes eszpresszóhoz, caffè crema-hoz és filterkávéhoz – vagy akár teához – egyetlen gombnyomásra.A szabadalmaztatott, három gőznyomás fokozatú rendszernek köszönhetően minden kávé a megfelelő nyomásszinttel készül el. Letisztult formájának köszönhetően ez a Cafissimo készülék tökéletes választás bármely konyhához.A  Tchibo Cafissimo PURE előnyeiTökéletes eszpresszó, caffè crema és filterkávé – vagy akár tea – egyetlen gombnyomásraBeépített kapszulatartó 6 kapszuláhozLevehető csepptálca – így bögrét és poharat is használhat hozzáKivehető, 1 literes víztartályLevehető kávékifolyó, mely így tökéletesen tisztíthatóA kiválasztott ital mennyisége egyedileg programozhatóEnergiahatékonyság a be-/kikapcsoló gombnak, illetve a 9 perces lekapcsoló funkciónak köszönhetőenBeépített vízkőmentesítő funkcióMéretek (kb.): h: 360mm x sz: 154mm x m: 272mmAz energiahatékony Tchibo Cafissimo PURECafissimo kávéink mind 100%-ig ellenőrzött, fenntartható termesztésből származnak. És ha már a fenntarthatóságról van szó: nem csak a kávéink esetén biztosítjuk a magas színvonalat, hanem kapszulás kávéfőzőinknél is. Termékeink kifejlesztésénél például mindig figyelünk a környezetbarát kialakításra és az optimális energiafelhasználásra. 
A Tchibo Cafissimo PURE automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol körülbelül 9 percnyi inaktivitást követően. Ebben az állapotban nagyon alacsony az energiafogyasztás (< 0,5 W). Ez azt jelenti, hogy a Cafissimo PURE egy gombnyomással biztosítja az energiatakarékos kávézás élményét.Tchibo kapszulás kávéfőző kapaszula tulajdonságaiA kávé intenzitásaAz intenzitás az alábbiak kombinációjából származik:

Testesség: Kávé telítettsége vagy sűrűsége a szájban. A testes kávé vastag és sűrű, míg a kevésbé testes kávék könnyű vizes, folyékony ízű.Keserűség: Gondolj a ét csokoládéra, a kakaó sütésére, a cikóriára. Ha ez az íz köszön vissza, akkor a kávé keserű.Pörkölés: A pörkölt kávé ízének felismerése, függetlenül a tudattól hogy az valóban pörkölt.A Nespressonál az intenzitást így határozzuk meg a pörkölés, a testesség és a keserűség kombinációja révén, nem pedig a koffeintartalom alapján.Koffeninmentes kapszulás kávé
A Nespresso különleges koffeinmentesítési folyamata révén élvezheti káveját eredeti ízében koffein nélkül.
A tökéletesség iránti szenvedélyünk valóban tükröződik a páratlan kávéminőségben.
A Nespresso keverési és pörkölési tapasztalata lehetővé teszi kedvenc ízének ugyanazon karakterének és aromáinak újbóli előállítását, koffeinmentes változatban.
A Nespresso olyan koffeinmentesítési módszereket fejlesztett ki, ahol az eljárás során csak természetes alapanyagokat használnak, és szemelőtt tartják a környezet fentarthetóságát és a kávébab valódi természetét adják vissza.

Csésze méretekMinden kapszula fajtát egy adott csészeméretre fejlesztettek ki, hogy az optimális ízt és textúrát biztosítson.
RISTRETTO 25 ml
ESZPRESSZÓ 40 ml
LUNGO 110 ml
AMERICANO 150 ml

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kávéfőzők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "TCHIBO Cafissimo Pure Kapszulás Kávéfőző - Fehér" című hirdetést látja. (fent)