Betöltés...

Candy CO4 274TWM6/1-S Elöltöltős mosógép, 7 kg, 1200 ford./perc, 16 program, WiFi + Bluetooth, A energiaosztály

Ár: 130.290 Ft

A Smart Pro Inverter a leggyorsabb és legkényelmesebb mosógép, amely az innovatív Speed-Drive motornak és a Quick&Clean rendszernek köszönhetően mindössze 39 perc alatt képes a teljes töltet mosására. A Candy Smart Pro Inverter energiafogyasztása 10%-kal hatékonyabb, mint egy normál "A" osztályú mosógépé.

Találja meg az ideális ciklust a Snap&Wash segítségével
A megfelelő mosási ciklus kiválasztása még soha nem volt ilyen egyszerű. A Snap&Wash funkciónak köszönhetően a ruhák mennyiségéhez és színéhez leginkább illő program megtudhatja, hogy csak egy fotót készít a ruhájáról.

Takarítson meg időt a gyorsciklusok teljes készletével
Az inverteres sebességhajtó motornak köszönhetően akár 50%-kal csökkentheti mosási idejét anélkül, hogy a jobb eredményről lemondana. Valójában a Candy Smart Pro Inverter gyors ciklusok teljes készletével van felszerelve, amelyek ideálisak ahhoz, hogy kevesebb mint egy óra alatt kielégítse mosási igényeit.

Kiváló mosási eredmény az inverteres sebességű meghajtó motornak köszönhetően
Az inverteres sebességű meghajtómotor akár 50%-kal fokozza a tisztítási hatást, és még gyors ciklusok esetén is garantálja a legjobb eredményt, miközben csökkenti az energiafogyasztást és a bosszantó vibrációt.

Jobb teljesítmény a Quick&Clean technológiával
Többé nem kell mosószert közvetlenül a ruháján lévő foltokra kenni, hogy gyors és könnyed eredményt érjen el. A Quick&Clean technológia koncentrált vízből és mosószerből álló előkeveréket hoz létre, amelyet közvetlenül a ruhákra permetez, gyors és hatékony folteltávolító hatást biztosítva még nagy mosási mennyiség esetén is.

Jellemzők:
- Színe: Fehér
- Energiaosztály 2021: A
- Kapacitás (kg): 7
- Centrifuga (RPM): 1200
- Mix Power System: igen
- Kapcsolódás: WiFi+BT
- Kijelző típusa: Érintő
- Késleltetett indítás: Igen (több mint 24h)
- Motor típusa: Inverter
- Centrifugálási hatékonyság: B
- Vízfogyasztás (l): 41
- Energiafogyasztás (kWh/100 ciklus): 40
- Zajszint osztály: B
- Zajszint (centrifuga, dB): 74
- Méret (Ma x Sze x Mé, cm): 85x60x45
- Nettó súly (kg): 59
- Bruttó súly (kg): 61

Garancia:
- 24 hónap

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosógépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Candy CO4 274TWM6/1-S Elöltöltős mosógép, 7 kg, 1200 ford./perc, 16 program, WiFi + Bluetooth, A energiaosztály" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: