Betöltés...

Tristar KA-5181 Olajradiátor

Ár: 42.087 Ft

Mindig hideg van az irodájában? A Tristar KA-5181 olajradiátorral ez már a múlté. Ez az olajradiátor pillanatok alatt felmelegíti a helyiséget. Az olajradiátor 11 lamellával rendelkezik, és a görgős kerekeknek köszönhetően nagyon könnyen mozgatható. Az elektromos olajradiátor 3 különböző hőfokozatban használható. Így könnyedén mindig a tökéletes hőmérsékletet teremtheti meg otthonában.3 különböző hőfokozatA Tristar olajradiátor 3 különböző hőfokbeállítással rendelkezik, így az állítható termosztát segítségével mindig a tökéletes hőmérsékletet állíthatja be. Az első hőfokbeállítás 800 Wattot tartalmaz, így kevesebb energiával fűtheti a helyiséget. A második hőfokozat 1200 Wattot használ, ami azt jelenti, hogy egyensúlyt talál az energiafelhasználás és a hőmérséklet között. Az utóbbi 2000 wattot fogyaszt, és gondoskodik arról, hogy ne kelljen sokáig várnia arra, hogy a szoba kellemesen felmelegedjen. Ideális hálószobában, nappaliban vagy irodában való használatra.Magas hőmérsékletű és könnyen mozgathatóMérete ellenére az elektromos olajradiátor könnyen mozgatható rugalmas görgőinek és beépített fogantyúinak köszönhetően. A 2000 wattos teljesítményével ez a radiátor könnyedén képes magas hőmérsékletet teremteni. Ez azt jelenti, hogy mindig biztos lehet a meleg otthonában.Túlmelegedés és felborulás elleni védelemAz olajradiátor túlmelegedés- és borulásvédelemnek köszönhetően biztonságosan használható. Ezáltal ideális az egész háztartás számára. A túlmelegedés elleni védelemnek köszönhetően a radiátor használata közben nyugodtan hagyhatja el a helyiséget. Ezenkívül a radiátor nagyon stabil, és soha nem fog tudni felborulni vagy felborulni.

Jellemzők:
Magas hőmérsékletű és könnyen mozgatható3 hőfokbeállítással rendelkezik, így mindig tökéletes hőmérsékletet hozhat létreTúlmelegedés- és esésvédelemmel rendelkezikLegfeljebb 65 m³ helyiséghez alkalmasMűszaki adatok:
Vezérlőpanel: GombFő anyag: VasElhelyezés: ÁllóAlkalmas nedves helyiségekbe: NemIdőjárásálló: NemNévleges hőteljesítmény: 2 kWFűtési tartomány: 25 m²Feszültség: 240 VFrekvencia: 50/60 HzTápkábel hossza: 1,5 mSzín: FehérMéretek: 51 x 23 x 60 cmMaximális hőmérséklet: 70 °C

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Tristar KA-5181 Olajradiátor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: