Betöltés...

MAAN Mix 3 60 60 cm, 310 m3/h, 63 dB fekete páraelszívó

Ár: 41.510 Ft

3 sebességfokozat 
A kényelmes és könnyen használható gombokkal állítsa be a motorháztető teljesítményét és világítását. A felhasználó a készülék működési sebességének 3 fokozata közül választhat .
LED világítás 
A MAAN MIX 3 60 páraelszívó LED világítással van felszerelve . Ez a megoldás lehetővé tette a főzőlap és környezete tökéletes megvilágítását . Mindezt alacsony energiafogyasztás mellett.
Zsírszűrő 
A felhasználó a páraelszívó két üzemmódja közül választhat: a páraelszívó és a páraelszívó . A páraelszívó mosogatógépben mosható alumínium zsírszűrővel van felszerelve
Elszívó és tartály 
A páraelszívó minden konyhába tökéletes, főleg, ha nem lehet rákötni a szellőzőrendszerre . Ekkor a motorháztető zárt rendszerben működik . A főzés során keletkező szagot beszívják és zsírszűrőn keresztül szűrik. Az aktívszén szűrő ezután megtisztítja a helyiségbe visszaáramló levegőt. Ne felejtse el hathavonta cserélni a szénszűrőt .
Az elszívó üzemmódhoz a páraelszívót a szellőzőrendszerhez kell csatlakoztatni . A páraelszívóhoz jutó levegőt kiszűrik és a szellőzőkéményen keresztül eltávolítják a helyiségből 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "MAAN Mix 3 60 60 cm, 310 m3/h, 63 dB fekete páraelszívó" című hirdetést látja. (fent)