Betöltés...

Gorenje GI6421SYWA Beépíthető indukciós főzőlap, 4 főzőzóna, SZ: 59.5, Time-Assist, PowerBoost, TouchControl

Ár: 155.790 Ft

Az új 23 cm-es BigZone a Gorenje főzőlapokon tökéletes megoldás a legnagyobb serpenyők számára. Ez az elöl elhelyezett zóna lehetővé teszi a folyamatos figyelmet főzés közben, és megfelel az általában leggyakrabban használt 23 cm-es lábasok átlagos méretének. Ez megakadályozza a hideg területeket az edény szélén, és minden alkalommal ízletes ételeket biztosít. Mondj búcsút a főzési küzdelmeknek a Gorenje főzőlapok új, extra nagy zónájával, amely a maximális használati gyakoriság és célok érdekében van elhelyezve.

Precíz egyszerű főzésvezérlés
Dobd fel a főzés élményét a Gorenje főzőlapok új, zónánkénti érintőképernyős kezelőfelületével. Ezzel az innovatív funkcióval pontosan vezérelheted az egyes főzőzónákat, így egyszerre több ételt is könnyedén elkészíthetsz. Az érintésvezérlés intuitív és érzékeny, így könnyen beállíthatod az egyes zónák hőfokát és beállításait. És elegáns, modern dizájnjával ez a főzőlap bármelyik konyha tökéletes kiegészítője. Tapasztald meg a Gorenje főzőlapok zónánkénti új érintőképernyős kezelőfelületével a főzés tökéletes vezérlését.

Egyszerű válasz a nagyméretű edényekre
Egyszerű és hatékony megoldást keresel a főzésre, ha nagyobb edényeket és serpenyőket használsz?A BridgeZone egy kényelmes megoldás, amely összeköt két zónát, és létrehoz egy nagyot, így egyszerre nagyobb adag ételek főzését teszi lehetővé.Az eredmény? Egyenletesen főtt étel kevesebb edényben, kevesebb energiával és nagyobb időhatékonysággal.

Vedd át az irányítást a főzés felett
A Gorenje főzőlapok továbbfejlesztett időzítő funkciójával soha többé nem kell találgatnod a főzési időt. Az időzítő mostantól elkülönül a teljesítményszintektől, így könnyen beállítható, használható és ellenőrizhető. Az időzítő kijelzőjén lévő külön nyilak mutatják az egyes zónák idejét, így teljes mértékben irányíthatod a főzési folyamatokat. Az időzítő funkció egyszerű és intuitív használata. Mindig könnyeddé teszi a főzést.

Mindig a biztonság az első
A gyermekzár funkció kifejezetten a kisgyermekes családok számára készült. A gyerekek felügyelet nélkül hagyása a konyhában még soha nem volt ilyen biztonságos, mivel ez az opció megakadályozza, hogy bekapcsolják a főzőlapot. A fejlettebb modelleknél ez a funkció aktiválható a vásárlói beállítási módban, amely minden kikapcsoláskor automatikusan lezárja a főzőlapot. Egyébként a szimbólum megnyomásával is lezárhatja a főzőlapot.

Még nagyobb biztonságot nyújt
A még nagyobb biztonság érdekében a maradékhő-jelzők világítással jelzik, hogy a főzőlap mely zónái bocsátanak ki még hőt. Amíg egy jelző világít, addig az adott fűtési zónához nem szabad hozzányúlni. Ennek ellenére még mindig hasznát veheted, ha leolvasztasz vagy melegen tartasz egy ételt.

Jellemzők:
- Beépítés típusa: Beépíthető
- Tápellátás típusa: Elektromos
- Főzőlap típusa: Indukciós
- Tápfeszültség: 220 V, 240 V
- Teljesítmény: 7.2 kW
- Vezérlőpanel típusa: Érintőképernyős
- Kezelőpanel elhelyezkedése: Felül
- Anyag: Üveg
- Tulajdonság: Időzítő, Hőmérséklet-szabályozás, Gyerekzár, Hátralévő hő kijelzése
- Szín: Szürke, Fehér
- Égőfejek típusa: Standard
- Főzési felületek száma: 4
- Nagy égőfej: 1
- Kis égőfej: 1
- Normál égőfej: 2
- Nagy égőfej teljesítménye: 1500 W, 2000 W
- Kis égőfej teljesítménye: 1200 W, 1600 W
- Normál égőfej teljesítménye: 1500 W, 2000 W
- Magasság: 54 mm
Szélesség: 595 mm
- Mélység: 520 mm
- Beépítési méretek: 560 x 490 x 70 mm
- Súly: 8.1 kg

Garancia:
- 36 hónap

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Gorenje GI6421SYWA Beépíthető indukciós főzőlap, 4 főzőzóna, SZ: 59.5, Time-Assist, PowerBoost, TouchControl" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: