Betöltés...

Samsung NA64H3031AK Gáz főzőlap - Fekete

Ár: 120.700 Ft

A Samsung gázfőzőlap 4 égővel van felszerelve, amelyek lenyűgöző, 8,8 kW teljesítményt nyújtanak. Ekkora teljesítmény mellett kényelmesen készíthet olyan ételeket, amelyek például az összetevők gyors és intenzív sütését igénylik. A vízforralás, valamint bármilyen étel felforralása is sokkal gyorsabb. Attól függően, hogy egyszerűen csak siet, vagy szeretné megőrizni az ételek finom ízét, biztosan talál az igényeinek megfelelő égőt.

A hármas koronájú égő intenzív hőt termel. Így lehetővé teszi, hogy a főzési folyamat jelentősen felgyorsuljon, miközben biztosítja, hogy a főzendő étel ideális állagú, ízű és aromájú legyen. A három koncentrikus lánggyűrű egyetlen nagy és erőteljes égőbe történő kombinációja lehetővé teszi a hatalmas mennyiségű hő azonnali előállítását, így ez a megoldás ideális a wokok és nagy edények használatához, valamint a kevergetve sült ételek elkészítéséhez.

A Samsung gázfőzőlapot Endless Design ráccsal látták el, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén és biztonságosan mozgatja főzőedényeit. Még a legnehezebb edényeket és serpenyőket is mozgathatja anélkül, hogy meg kellene emelnie őket. A főzőedények központi elhelyezésének kijelzőjével is rendelkezik, így biztosítva az optimális hőeloszlást.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Samsung NA64H3031AK Gáz főzőlap - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: