Betöltés...

Metabo ASR 25 L SC Száraz/nedves porszívó

Ár: 198.600 Ft

A Metabo ASA 25 L egy nedves és száraz porszívózásra alkalmas építőipari porszívó. A porszívó 1400 W-os motorral és 25 literes tartállyal rendelkezik. A porszívóhoz különböző tartozékok tartoznak. Alkalmas por és szilárd anyagok, valamint minden típusú folyadék felszívására, kivéve a könnyen gyúlékony és éghető folyadékokat, mint például az olaj, a benzin és a hígító. Optimális zajcsökkentés.

Jellemzők:
A csekély súlynak és a kompakt felépítésnek köszönhetően ideális mobil alkalmazásraAz elektromos szerszámokról a por elszívásához és építkezések, műhely stb. tisztításáhozElektromos szerszám csatlakozó aljzat a porszívó be-/kikapcsoló automatikájának használatáhozSelfClean: félautomatikus szűrőtisztítás a munkavégzés szüneteiben a következő használathozFelhasználóvédelem: az L osztályba tartozó porok ellen EU szabvány szerint hitelesítettLekapcsoló automatika nedves porszívózás során, ha elérik a maximális töltési szintetUtánfutás-automatika a szívótömlő teljes kiürítéséhezAz antisztatikus alapkivitelezés megakadályozza a statikus feltöltődést a megfelelő tartozékok alkalmazásakorA kábel feltekercselhetőPraktikus tartozéktároló és lerakófelületTároló és szállító rendszer: a MetaLoc és a porszívó összekapcsolása a Metadepot-al (rendelhető tartozék)Két poliészteres szűrőkazetta nagy szűrőfelülettel a folyamatosan nagy szívóteljesítményhezMűszaki adatok:
Max. légteljesítmény: 4380 l/minVákuum: 270 hPa (mbar)Szűrőfelület: 8600 cm²Szívótömlő átmérő: 35 mmTömlőhossz: 3.2 mHangnyomásszint: 72 dB(A)Tartozékok:
Szívócső (átmérő 35 mm / 3,2 m)Markolati köztes idom2 db műanyag szívócső2 db poliészter szűrőkazetta (M kategória)Fátyolszövet porzsákSzívófej hézagokhozUniverzális szívófej

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Metabo ASR 25 L SC Száraz/nedves porszívó" című hirdetést látja. (fent)