Betöltés...

Slusszkulcsnak álcázott mini zsebmérleg - fűszerekhez, ékszerekhez, gyógyszerekhez - 0.01 grammos pontosság - 1x3x6 cm (BBL)

Ár: 3.990 Ft

Fedezd fel ezt a lenyűgöző, többfunkciós digitális mérleget, amely minden mérési igényedre tökéletes megoldást nyújt! Legyen szó arany, por, gyógyszer vagy bármilyen más anyag méréséről, ez a kiváló mérleg pontos és megbízható eredményeket szolgáltat. A mérleg nagy pontosságú érzékelőrendszerrel van felszerelve, így azonnali és precíz eredményeket biztosít. Nem kell többé aggódnod a hibás mérések miatt, ez a digitális mérleg mindig megbízhatóan teljesít. A kiváló minőségű anyagokból készült mérleg tartós és könnyen tisztítható. Használd ékszerek, gyógyszerek és konyhai alapanyagok pontos mérésére. Az érintőképernyős vezérlőpanel segítségével könnyedén konvertálhatod a méréseket g, oz, ozt, dwt, ct és gn között. A mérleg letisztult dizájnnal rendelkezik, így nemcsak kiválóan teljesít, de szemet gyönyörködtető is. A mini és kompakt mérete miatt helytakarékos, könnyen elfér az asztalon vagy bármilyen konyhai polcon. A praktikus „HOLD” funkcióval egyszerűen rögzítheted a súlyleolvasást, így könnyebbé válik a vékonyabb tárgyak mérése is. A mérleget könnyen magaddal viheted bárhová, így akár utazás közben is hasznát veheted. Legyen szó ékszerbolti tulajdonosról vagy otthoni szakácsról, ez a digitális mérleg mindenki számára hasznos kiegészítővé válik. Jellemzők és előnyök: Többfunkciós mérleg különböző méretekhez Nagy pontosságú érzékelőrendszer Tartás funkció a könnyebb mérésekhez Letisztult és helytakarékos dizájn Könnyen tisztítható és használható Konvertálás g, oz, ozt, dwt, ct és gn között Mini és kompakt méret, könnyen hordozható Ezzel az intelligens digitális mérleggel mindig megbízható eredményeket érhetsz el, és számos lehetőséget kínál a mindennapi használatban. Ne hagyd ki ezt a kiváló minőségű és praktikus eszközt, hogy könnyebbé tegye az életedet! Videó a termékről: https://www.youtube.com/watch?v=hXYU1WoJYOI

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.06
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Slusszkulcsnak álcázott mini zsebmérleg - fűszerekhez, ékszerekhez, gyógyszerekhez - 0.01 grammos pontosság - 1x3x6 cm (BBL)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: