Betöltés...

HAJDU Z120 SMART 120 literes okos villanybojler

Ár: 149.380 Ft

A HAJDU Z- sorozatú villanybojlere talán a legismertebb és az egyik legkedveltebb bojler hazánkban. A Z Smart vízmelegítő új generációs öntanuló funkcióval növeli az energiahatékonyságot. A specális kerámia fűtőbetét pedig biztosítja a stabil működést hosszú távon. 2 év teljes körű és 10 év tartály garanciával, gyors szállítással.

Akár 10 év tartálygarancia Hajdu Z SMART villanybojlerre

Nem véletlen tartozik a legmegbízhatóbb vízmelegítők közé a Hajdu Z család. A 10 év gyártói tartálygarancia minden kétséget kizár a minőséget illetően. A tartály acéllemezből készül, a korrózió elleni védelemről titán tartalmú tűzzománc és aktív magnézium anód gondoskodik. A vízkő eltávolításakor minden esetben, de legalább két évente, felül kell vizsgálni az anód állapotát, és szükség esetén cserélni.

Öntanuló funkció a hatékonyságért

A Hajdu Z Smart villanybojler intelligens öntanuló funkcióval tanulja meg a felhasználói szokásokat. Az első egy hétben egy tanuló funkció után a felhasználó vízvételi igényeinek megfelelően szabályozza a víz melegítését. Így mindig akkor, és annyi forró víz áll rendelkezésre amennyire szükség van, nem melegít feleslegesen vizet. Ha nincs használatban a vízmelegítő, akkor is a beállított hőfoktartomány alsó küszöbén tartja a hőmérsékletet, ilyenkor sem termel felesleges meleg vizet.

Több csapoló kényelmes ellátása akár egy időben

A Hajdu Z SMART vízmelegítő egyidejűleg több vízvételi hely ellátására is alkalmas. A tárolt meleg víz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas. Egyidejű használatkor vegyük figyelembe, hogy hirtelen hőingadozás előfordulhat, például ha valaki fürdik és megnyitják a mosdó csapot is, akkor változhat a beállított vízhőfok. Ennek kiküszöbölésre termosztátos csaptelep használatát javasoljuk kád és zuhany csaptelepek esetében. A termosztátos csaptelep szinte azonnal automatikusan állítja a vízhőfokot a beállított értékre, így alig észrevehető és sokkal kevésbé zavaró az egyidejű csaptelep használat.

Speciális kerámia fűtőbetét és vastag szigetelés

A kerámia fűtőbetétnek köszönhetően több, mint 50%-kal csökkenthető a felületi terhelés, és a vízkő sem okoz problémát. Freonmentes és ciklopentán hajtóanyagú vastag poliuretán szigetelés ez gondoskodik arról, hogy a melegvizet gondosan hosszú ideig megtartsa.

Hány főt képes ellátni?

A HAJDU Z SMART 120 literes bojler a betanulási szakasz után 3 főt kényelmesen, de akár 4 főt is képes ellátni melegvízzel. A fürdési szokások nagyban befolyásolják, hogy hányan tudnak lefürdeni egy melegítéssel, főleg ha a betanultaktól eltérő mennyiséget használunk.



Z 120 SMART Villanybojler jellemzők



Fali, függőleges kivitelű, elektromos forróvíztároló

Bármilyen vízkeménység mellett biztonságosan működik

Intelligens öntanuló SMART elektronikus hőfokszabályozással rendelkezik

A jellemző vízvételi szokásoknak megfelelően szabályozza a víz hőmérsékletét

A tároló kiváló hőszigeteléssel rendelkezik, ami hosszú távon segít tartani a víz hőmérsékletet

Használaton kívüli időszakban is energiatakarékos működés

Egyszerre több vízvételi hely kiszolgálására is alkalmas

Karbantartása és szervizelése rendkívül egyszerű

Korrózió elleni védelem speciális kerámiabetéttel

10 év tartálygarancia

Magyar termék








Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "HAJDU Z120 SMART 120 literes okos villanybojler" című hirdetést látja. (fent)