Betöltés...

Gorenje WNS94ATWIFI Elöltöltős mosógép, 9 kg, 1400 ford./perc,15 program, ExtraHygiene, A energiaosztály, Fehér

Ár: 267.040 Ft

A Gorenje mosógépeket Európában tervezte, fejlesztette és gyártotta a legújabb technológiai trendeknek megfelelően, úttörő szakemberekből álló csapatunk. Minden készüléket gondosan gyártanak, hogy a lehető legjobban megfeleljen az igényeidnek.

100%-os biztonsággal védi otthonodat a vízszivárgástól
A TotalAquaStop rendszer biztonsági funkciója, a mosógép biztonságosan működhet éjszaka vagy akár a távollétedben is a gépben és a csővezetéken lévő 100%-os vízszivárgás elleni védelemmel. Szivárgás esetén a TotalAquaStop rendszer automatikusan elzárja a vízellátást, és teljesen és 100%-os biztonsággal megvédi otthonodat a szivárgástól.

A baktériumok akár 99,9 %-át eltávolítja a ruhákból
ExtraHygiene gőzmosó program gőzzel és magas hőmérsékletű mosással eltávolítja a baktériumok és kórokozók 99,9% -át. A ruhák tökéletesen tiszták lesznek, ugyanakkor a mosógép is hosszabb ideig tiszta lesz, mikrobiális bevonatok és a kapcsolódó kellemetlen szagok nélkül.

Mélytisztított és sima ruhák, lágyítószerek nélkül
Felejtsd el a lágyítót! A kiválasztott program végén végzett kiegészítő gőzkezelés jelentősen csökkenti a ráncokat, a szagokat és a baktériumokat. A ruhadarabok alaposan tiszták, kevésbé gyűröttek és puhábbak lesznek.

A leghatékonyabb foltápolás
A foltok hatékony eltávolításához többé nincs szükség magas hőmérsékletre vagy a ruhák mosás előtti további kezelésére. A hőmérséklet, az idő és a víz tökéletes kombinációja automatikusan eltávolítja a makacs foltok akár 36 típusát 3 fő csoportból: gyümölcs (narancs, paradicsomszósz); szerves foltok (zsír, vaj, tojás, fű) és kávé (beleértve a teát, csokoládé joghurtot, tésztát, sminket).

Erőteljes, mégis csendes motor
Ezt a csendes, de nagyon hatékony motort úgy tervezték, hogy hosszú élettartamot biztosítson mosógépednek, és minden egyes ciklus során energiát takarítson meg.

Nulla esélye a vízszivárgásnak
Az AquaStop biztonsági funkcióval a mosógép biztonságosan működhet éjszaka vagy akár a távolléted alatt is. Szivárgás esetén az AquaStop automatikusan elzárja a vízellátást, és megvédi otthonodat a vízszivárgástól.

Minimalizáld a gyűrődéseket a ruháidon.
Ha nem tudod azonnal kivenni a szennyest a mosógépből, ne aggódj, ez a funkció gondoskodik arról, hogy a ruháid ne legyenek extrán gyűröttek. A Gorenje mosógépek Anti-Crease funkció nevű funkcióját úgy tervezték, hogy csökkentse a gyűrődést. A dobja 2 órán keresztül forog, hogy a ruhák mosása után a lehető legkisebbre csökkentse a ruhák gyűrődését. Ezt a funkciót bármikor leállíthatod a start/stop gomb megnyomásával vagy a be/ki kapcsolóval.

Minden mosási program most gyorsabb, mint valaha.
Állandóan rohansz, és semmire sincs időd? A Gorenje mosógépek FastWashing funkciója pont erre a helyzetre készült. Ez a funkció lehetőséget ad arra, hogy csökkentsd a mosási időt. Ezzel a funkcióval csökkentheted az egyes programok mosási idejét, beleértve az előmosást és a pótvizet is.

Három lépés, és máris kész
A középen elhelyezett választógombbal ellátott, könnyen kezelhető kezelőfelület lehetővé teszi, hogy mindössze 3 egyszerű lépésben indítsd el a mosást; kapcsold be a mosógépet, válaszd ki a programot, és nyomd meg a start gombot! Az extra funkciók és beállítások kiválasztására szolgáló almenük nélkül, de a nagyméretű érintőképernyős felületen a beállítások szabadságát élvezheted, így biztos lehetsz benne, hogy ruhadarabjaidat pont úgy mosod, ahogyan te szeretnéd.

Biztonság kíváncsi gyerekeknek
Mosás közben az ajtó zárva marad, így még a legkíváncsibb gyermek sem tudja kinyitni. A további védelem érdekében a kezelőpanel egy speciális billentyűkombináció megnyomásával lezárható, így lehetetlenné válik a beállítások véletlen megváltoztatása.

Kedvenc darabjaid mindig készen állnak a viselésre
Mindössze 20 perc elegendő ahhoz, hogy frissítsd fel új pólódat és más, kevésbé szennyezett ruhadarabjaidat. Így kedvenc ruhadarabod mindig készen áll majd.

Mindig kellemes illatú ruhák
A mosóporral való mosás alacsonyabb hőmérsékleten ideális feltételeket teremthet a baktériumok fejlődéséhez, amelyek viszont a mosott ruhák kellemetlen szagát okozhatják. A DrumClean program eltávolítja a baktériumokat a gép belsejében, és biztosítja, hogy a ruháid mindig friss illatúak legyenek.

Kiválóan oldja a foltokat rövidebb idő alatt
A RealJet rendszer kiváló mosási teljesítményt biztosít rövidebb idő alatt. Mivel a víz nagy nyomással kerül a dobba, a mosószer gyorsabban oldódik, és a foltok hatékonyabban távolíthatók el.

Jellemzők:
Általános
- Termékcsalád: szabadonálló automata mosógép
- Energiaosztály: A
- Centrifuga hatékonyság: B
- Tápfeszültség: 220-240 V
- Csatlakoztatási teljesítmény: 1900 W
- Zajszint centrifuga közben dB(A): 76
- Ajtó: dupla
- StableTech vibráció- és zajcsökkentő oldalfalak

Hatékonyság
- Töltetkapacitás: 9 kg
- Dob térfogat: 64 l
- Centrifugálási sebesség 1/1: 1400 rpm
- Centrifugálási sebesség 1/2: 1400 rpm
- Centrifugálási sebesség 1/4: 1400 rpm
- WaveActive dob
- Motor: inverteres PowerDrive motor
- Program időtartama (kényes kelme program, 30/40 ° C): 67 perc
- Program időtartama 40 °C: 195 perc
- Eco program időtartama: 201 perc
- Program időtartama 90/95 °C: 218 perc
- Vízfogyasztás (kényes kelme 30/40 °C): 45 l
- Vízfogyasztás (pamut 40 °C): 57 l
- Vízfogyasztás (pamut 90/95 °C): 75 l
- Vízfogyasztás (gyapjú 30 °C): 45 l
- Vízfogyasztás: 49 l
- Energia felhasználás - normál program: 0.493 kWh

Vezérlés
- Wi-Fi technológiával vezérelhető: igen, teljesen beépíthető
- ConnectLife: igen
- Kijelző: LED kijelző
- Egyszerű kezelőfelület
- Világítás
- Start gomb: indítás/szünet

Programok
- Programok száma: 15
- Programok: pamut, vegyes műszálas program, gyapjú/kézi mosás program
- Speciális programok: stain, ExtraHygiene program, Eco 40–60, 20 perces gyorsprogram, ing program, sport program, PowerWash 59' program
- Extra mosóprogramok: dobtisztító program, öblítés/lágyítás, spin/drain

Funkciók
- Mosási módok: NormalCare mosási mód, TimeCare időtakarékos mosási mód
- További funkciók: szivattyú stop, gyors program, szünet, személyes beállítások elmentése, hőmérséklet szabályozás, szivattyú stop, vasaláskönnyítés. előmosás
- Steam function

Termékjellemző
- SteamTech gőzprogram: igen, fűtőszál az üstben
- StainExpert folttisztítás funkció
- Speciális ajtó
- Hangszigetelés: védelem nélkül
- Hangjelzés: SoftSound hangjelzés
- Az összes program személyre szabható
- Érzékelők: vízszint szabályozás, töltet érzékelő, hab érzékelő
- Hidegvizes mosás: gomb
- Adagoló edény: 3 részes adagolóedény

Biztonság
- Aqua STOP: Teljes Aqua STOP
- Túlfolyás elleni védelem
- Gyerekzár

Technikai adatok
- A termék szélessége: 600 mm
- A termék magassága: 850 mm
- A termék mélysége: 610 mm
- A csomagolt termék szélessége: 640 mm
- A csomagolt termék magassága: 890 mm
- A csomagolt termék mélysége: 690 mm
- Bruttó tömeg: 78.601 kg
- Nettó tömeg: 77.101 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosógépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Gorenje WNS94ATWIFI Elöltöltős mosógép, 9 kg, 1400 ford./perc,15 program, ExtraHygiene, A energiaosztály, Fehér " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: