Betöltés...

HAJDU Z150 ERP 150 literes villanybojler

Ár: 205.536 Ft

A HAJDU Z- sorozatú villanybojlere talán a legismertebb és az egyik legkedveltebb bojler hazánkban. Sok évtizedes gyártói tapasztalata a márkának összeforrt a megbízhatóság és a tartósság fogalmával. 2 év teljes körű garancia és 10 év tartály garancia, gyors szállítással.

Akár 10 év tartálygarancia Hajdu Z villanybojlerek esetén

Nem véletlen tartozik a legmegbízhatóbb vízmelegítők közé a Hajdu Z család. A 10 év gyártói tartálygarancia minden kétséget kizár a minőséget illetően. A tartály acéllemezből készül, a korrózió elleni védelemről titán tartalmú tűzzománc és aktív magnézium anód gondoskodik. A vízkő eltávolításakor minden esetben, de legalább két évente, felül kell vizsgálni az anód állapotát, és szükség esetén cserélni.

A legszigorúbb elvárásoknak megfelelő szigetelés

Freonmentes és ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelése 37.5 mm vastag, ez gondoskodik arról, hogy a melegvizet gondosan hosszú ideig megtartsa.

Hány főt képes ellátni?

A HAJDU Z 150 literes bojler esetén 3-4 fő melegvíz ellátása biztosított kényelmesen. De a fürdési szokások nagyban befolyásolják, hogy hányan tudnak lefürdeni egy melegítéssel. Általánosságban 30-40 liter per fővel lehet számolni, így a Z 150 kényelmesen hozza ezt a szintet.

Hajdu Z 150 literes villanybojler elhelyezése

Kerüljük a fagyveszélyes helyiségeket, olyan helyre szereljük fel ahol ez nem áll fent. Így nem károsodhat a bojler szerkezete. Minél hidegebb a környezet, annál nagyobb a bojler hővesztesége, ami növeli a fűtési energia igényét, ez pedig a fogyasztást. Igyekezzünk szobahőmérsékleten elhelyezni a vízmelegítőt.

További hasznos ötlet, hogy a készüléket ne helyezzük messzire a csapolási helyektől. A hosszú csőszakaszban lehűlt víz szintén veszteséget jelent, sok vizet elpocsékolunk mire a melegvíz a csaphoz ér.

Ki szerelheti fel a készüléket?

A garancia szempontjából is fontos kérdés, a bojlert szakembernek kell felszerelnie, viszont nem szükséges a gyártó saját szakemberének lennie. Garanciális feltétel még, hogy a biztonsági szelep be legyen szerelve, ezt a gyártó biztosítja a készülékhez.



Villanybojler jellemzők



Egyszerre több vízvételi helyet is képes ellátni

Tisztálkodási és étkezési célra is alkalmas víz

Külső burkolat fényes, fehér porlakk bevonattal ellátott acéllemez

37.5 mm vastag poliuretán hőszigetelés

10 év tartálygarancia

Aktív anódos korrózió védelem

150 liter tartálykapacitás




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "HAJDU Z150 ERP 150 literes villanybojler" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: