Betöltés...

MPM MPM-60-IM-11 Indukciós főzőlap - Fekete

Ár: 101.970 Ft

A MPM 60-IM-11 Indukciós főzőlap egy stílusos és modern megjelenésű konyhai készülék, amely kiváló választás a konyhai felületek beépítéséhez. Ez a főzőlap lehetővé teszi, hogy könnyedén integrálja azt a konyhai munkalapba, így egyenletes és egybeolvadó megjelenést biztosítva a konyhájában.

Ez a főzőlap négy különböző indukciós zónával rendelkezik, amelyeket egyaránt használhat kisebb vagy nagyobb lábasok és serpenyők főzésére. Ezáltal sokoldalúan használható, és könnyedén megbirkózik a különféle főzési igényekkel, legyen szó akár gyors melegítésről, párolásról vagy forralásról.

Az időzítő funkcióval pedig még több rugalmasságot biztosít a főzés során. Beállíthatja az időzítőt az adott főzési feladathoz, és a főzőlap automatikusan kikapcsol, amikor letelt az idő. Ez különösen hasznos lehet, ha szeretné biztosítani, hogy az étel tökéletesen meg legyen főzve, miközben más teendőkkel is foglalkozik.

A MPM 60-IM-11 Indukciós főzőlap 7000W teljesítményt nyújt, ami azt jelenti, hogy gyorsan felmelegszik, és hatékonyan főzhet vele. Az indukciós technológia lehetővé teszi a hő gyors és precíz vezérlését, így biztosíthatja az optimális főzési eredményeket. Emellett az indukciós főzőlapok energiatakarékosak is, mivel csak akkor melegítik fel a lábast vagy serpenyőt, amikor azokat érinti.

A főzőlap fekete színben kapható, amely elegáns és időtlen megjelenést kölcsönöz a konyhájának. A letisztult design és az egyszerű kezelőfelület pedig könnyű és kényelmes használatot tesz lehetővé. A MPM 60-IM-11 Indukciós főzőlap tehát nemcsak stílusos kiegészítője lehet konyhájának, hanem praktikus és hatékony eszköz a főzés során.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "MPM MPM-60-IM-11 Indukciós főzőlap - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: