Betöltés...

La Pavoni Expo 2015 Karos Kávéfőző

Ár: 456.900 Ft


Igazi kávérajongó vagy, és a tökéletes kávéfőzőt keresed a konyhádba? Szereted a design ikonokat? Vagy talán a szép és funkcionális tárgyak rajongója vagy, amelyek nem csak a szemet gyönyörködtetik, de rendkívül hatékonyak is? Ha a fenti kérdések bármelyikére igennel válaszolt, biztosak vagyunk benne, hogy szeretni fogja a La Pavoni karos kávéfőzőt. A stílus, a minőség és a megbízhatóság megtestesítői. Nem véletlen, hogy a kávégépek Rolls-Roycaként említik.
Az ESPERTO Expo 2015 karos kávéfőző csúcsmodell az otthoni karos kávéfőzők között, ideális az eszpresszó specialisták számára. A kiváló minőségű anyagok és a kar meghúzásával folyamatosan ellenőrizhető tüzelési nyomás nemcsak tökéletes eredményt, hanem sok szórakozást is nyújt. Tálaljon vendégeinek személyre szabott eszpresszót, és hagyja, hogy felfedezzék az igazi olasz kávé ízét.

Bár a la Pavoni kávégépek prémium, korszerű gépeknek tűnnek, a márka története 1905-ig nyúlik vissza, így biztos lehetsz benne, hogy a főzésért felelős folyamatokat, az anyagokat, a designt és az eredményeket számos szakértő és rajongó tesztelte. Az Ön elégedettsége garantált!


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kávéfőzők
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "La Pavoni Expo 2015 Karos Kávéfőző" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: