Betöltés...

Sage SES990BTR Professzionális automatikus eszpresszógép érintőkijelzővel

Ár: 845.906 Ft







Gondos előkészítés 

A tökéletes csésze kávéhoz megfelelően gondozott és megfelelően megőrölt kávéra, pontos hőmérsékletre és megfelelő nyomásra van szükség, mégpedig a főzés teljes időtartama alatt. A the Oracle professzionális eszpresszógép lelke a két rozsdamentes acél vízmelegítővel ellátott fűtőrendszer. Önálló, +/- 1 °C pontosságú vízmelegítő a presszókávé készítésére és önálló, állandó gőzkiadást biztosító vízmelegítő a gőz készítésére. Így egyidejűleg készítheti el optimális hőmérsékleten a tökéletes ízű presszókávét, és habosíthatja fel a tejet.

Ezenkívül a gőzölőfej fűtőegységgel van felszerelve, amely gondoskodik a stabil hőmérsékletről az egész rendszerben, a kávéfőzés kezdetétől a végéig. A fémkövekkel ellátott beépített kúpos daráló automatikusan megőröl, adagol és tamperol 22 gramm kávét a kétszeres ízbombához, vagy használhatja a kisebb szűrőt 14 g kávéval. Mindezt egy egyszerű érintőkijelző segítségével vezérelheti.






Belső felszereltség

Csaknem valamennyi professzionális kávéfőzőgép alapfelszereltsége a nyomáscsökkentő szelep. A Sage the Oracle Touch professzionális eszpresszógépe sem kivétel. Ez a teljesen kommersz elem meghatározza a maximális nyomást, mégpedig a főzés teljes időtartama alatt. Ezzel elkerülhető a kávé keserű íze, amely éppen a nyomáscsökkentő szelep hiánya miatt jelenhet meg, mivel ekkor a kávé megég a szűrőben. A nyomáscsökkentő szelep másik funkciója az ún. kisnyomású előgőzölés. Ennek a funkciónak köszönhetően a nyomás fokozatosan emelkedik, így egyenletesen megoszlik a szűrőben levő kávé felületén, hogy a kávéfőzés a lehető legegyenletesebben történjen.



Választás egy érintéssel

Teljesen automatikus rendszer. A kijelzőn kiválaszthatja kedvenc kávéjának csészeméretét is, vagy egyszerűen, egy érintéssel választhat kávétípust.






Alacsony nyomású előforrázás

Az alacsony nyomású előforrázás 2 és 4 bar között tartja a nyomást, majd fokozatosan emeli a maximális 9 barra. A kávét ezáltal egyenletesen főzi le, ami egy harmonikus ízű espressot eredményez. Felhasználó által beprogramozható a nyomás és az időtartam.




Az igazán jó kávé titka 4 kulcselemből áll

A Sage kávéfőzőket úgy tervezték, hogy mind a négy kulcsfontosságú funkciót biztosítsák a tökéletes kávé elkészítéséhez.

- A teljes ízélmény eléréséhez 19-22g kávé adagolása szükséges
- Precíz vízszabályzás +/- 1 ° C
- Alacsony nyomású előforrázás, lefőzés 9 bar nyomáson
- Selymesen puha tejhab mikrobuborékkal



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kávéfőzők
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Sage SES990BTR Professzionális automatikus eszpresszógép érintőkijelzővel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: