Betöltés...

Gorenje Szabadonlló Hűtőszekrény NRK6192AC4

Ár: 198.455 Ft

Gorenje Szabadonlló Hűtőszekrény

AdaptTech: Ezt az intelligens rendszert úgy fejlesztettük ki, hogy állandó hőmérsékletet biztosítson a hűtőszekrényben, függetlenül attól, hogy milyen gyakran nyitod ki az ajtót. A hűtőszekrény folyamatosan figyeli, hogy általában mikor és hányszor nyitod ki az ajtót, és annak megfelelően szabályozza a hőmérsékletet.

CrispZone: Nagy fiók a hűtőszekrényben a zöldségek és gyümölcsök számára. Beállíthatod a páratartalom szintjét a fiókon belül a HumidityControl rendszer segítségével, így a zöldségek és a gyümölcsök hosszú ideig frissek, táplálóak és ropogósak maradnak.

FastFreeze:  hőmérséklet automatikusan lecsökken -24°C-ra és állandó marad a következő 50 órán át, majd mélyhűtő visszaáll az eredetileg beállított hőmérsékletre.

SensoTech: A nagyméretű és áttekinthetően felépített megjelenésű LED-kijelző lehetővé teszi a hőmérsékleti beállítások azonnali módosítását. Az olyan funkciók, mint a FastFreeze és a HolidayMode, egyszerű érintéssel bekapcsolhatók. Hirtelen hőmérséklet-emelkedés esetén a beépített riasztó rendszer azonnal figyelmeztet.





Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hűtők, Fagyasztók
 
Feladás dátuma: 2024.05.31
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Gorenje Szabadonlló Hűtőszekrény NRK6192AC4" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: