Betöltés...

SAGE BGR840 Kontakt grill és SMART BBQ

Ár: 147.900 Ft

CATLER ►► SAGE

 

    





Beépített szonda húsokhoz és halakhoz

A BGR840-es okos kontaktgrill beépített hőmérséklet szondája biztosítja, hogy a grillezett húsféle pontosan megfeleljen az ízlésének. A szonda menüje 5 beállítási lehetőséget kínál (marha, bárány, sertés, csirke és hal), beleértve a sütés mértékét (vérestől jól átsültig). A grill jelez, amint a hús a kívánt beállítások szerint elkészült, ezzel megóvja a túlsütéstől.




Senzor Element IQ™

A sütőfelületbe épített hőmérséklet szenzorok érzékelik a nyers, hideg ételt a grill lapon, és a lehűlt ponton azonnal kiegyenlítik a hőmérsékletet. A beállított hőfokon gyors és pontos grillezést tesz lehetővé.




Megvilágított LCD kijelző

A kijelző mutatja a beállított hőmérsékletet 160°-230°C-ig. Miután behelyeztük a hőszondát, az a húst és a sütési módot mutatja. A kijelző segítségével könnyen beállíthatja kedvenc fogásainak elkészítését, ezzel gyorsabbá, könnyebbé téve a grillezést.




Levehető grill  lapok Quantanium™ PFOA free bevonattal

A grill lapok egy gombnyomással eltávolíthatóak, illetve felcserélhetőek, a lapok mosogatógépben is tisztíthatók. A grill lapok tapadásmentes és karcálló Quantanium™ bevonatának köszönhetően a sütéshez a lehető legkevesebb zsiradékot kell használnunk. Az alsó grill lap döntésével a felesleges zsiradékot elvezethetjük egy erre a célra készült, kivehető csepptálcára. A grillezés így az egészséges ételek kedvelői számára is az egyik legkedveltebb ételkészítési mód lehet. Egy egyszerű mozdulattal a BGR840 könnyen barbecue grillé alakítható, teljesen nyitott állapotban használható mindkét grill felület. A bordázott grill lap inkább a húsfélékhez, a sima inkább zöldségek, tojás, burgonya sütésére javasolt.




                                                             




                                                            






Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "SAGE BGR840 Kontakt grill és SMART BBQ" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: