Betöltés...

SAGE BGR200 Kontakt grill

Ár: 48.900 Ft

CATLER ►► SAGE

 

     





Quantanium™

A grill lapok tapadásmentes és karcálló Quantanium™ bevonatának köszönhetően a sütéshez a lehető legkevesebb zsiradékot kell használnunk. Az alsó grill lap döntésével a felesleges zsiradékot elvezethetjük egy erre a célra készült, kivehető csepptálcára. A grillezés így az egészséges ételek kedvelői számára is az egyik legkedveltebb ételkészítési mód lehet.




Állítható hőmérséklet

A hőmérséklet 180 – 220 °C között állítható be, így többféle étel készíthető. A szendvicsek elkészítéséhez alacsonyabb hőmérséklet szükséges, míg steak sütéséhez az ideális hőmérséklet jóval magasabb. A steak így zamatos, a szendvics jól átsült, a zöldség pedig ropogós lehet.




Dönthető alsó-, és állítható magasságú felső grill lap

A készülék tartólábának magassága állítható, így az alsó grill lap dőlése szabályozható. Ezzel a felesleges zsiradékot elvezethetjük az étel alól, egy erre a célra kialakított csepptálcára. Egyes ételek - például hal, vagy zöldségek - sütéséhez a felső grill lap magasságát az igényeknek megfelelően állíthatjuk. A BGR200 kontakt grillkészülékhez egy spatula is tartozik, melynek köszönhetően a grill lapok tisztán tartása még könnyebb.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "SAGE BGR200 Kontakt grill" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: