Betöltés...

Sage BCG 820 BKS Fekete Automata Kávédaráló

Ár: 99.990 Ft







Intelligens adagolás

A kúpos kávédaráló intelligens adagoló rendszerrel rendelkezik, mely automatikusan módosítja az őrölt kávé mennyiségét minden beállítás változtatásánál. A különféle elkészítési módokhoz (espresso, hosszú kávé, stb.) megfelelő mennyiségű és őrlési minőségű őrölt kávét kapunk.
Az őrlés finomságának beállítása mellett meg kell határoznunk az őrlés időtartamát is, hogy a megfelelő mennyiségű őrölt kávét kapjuk. Az intelligens adagolás segítségével az őrlés finomságának kiválasztásakor mindig a megfelelő mennyiségű és őrlési minőségű kávét nyerhetjük ki. Mindemellett az előre programozott beállítások megváltoztathatók az egyéni ízlésnek megfelelően – az őrlési időtartam 0,2 mp lépésekben történő növelésével, vagy csökkentésével.





Őrlés finomság beállítás

A lehető legfinomabb aroma és íz kinyerésének érdekében – az elkészíteni kívánt kávé típusától függően – a megfelelő őrlési finomság beállítása alapvető fontosságú. A 60-féle beállításnak köszönhetően a tökéletes beállítás biztosan megtalálható. A GRIND AMOUNT|PROGRAM vezérlőtárcsa segítségével az elkészíteni kívánt őrlemény mennyiségét és a beállítás mentését, a SHOTS|CUPS gombbal az elkészíteni kívánt adagokat tudjuk beállítani, a START|PAUSE|CANCEL gombbal pedig az őrlési folyamatot indítását, pillanatnyi megállítását, illetve befejezését vezérelhetjük.





Szemes kávé-adagoló

A 450 gramm kávébab befogadására képes adagoló speciális zárrendszere nagyban megkönnyíti annak eltávolítását és a kávészemek betöltését. Ráadásul a légmentesen záródó fedél a kávészemek frissességét is megőrzi.





Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Sage BCG 820 BKS Fekete Automata Kávédaráló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: