Betöltés...

Candy RP4 476BWMR8-S Elöltöltős mosógép, 7 kg, 1400 ford./perc, 16 program, Quick&Clean, Mix Power System, A energiaosztály

Ár: 124.990 Ft

A RapidÓ PRO a leggyorsabb mosógép, amely kiemelkedő mosási eredménnyel időt takarít meg: az innovatív Speed-Drive Motornak és a Quick&Clean rendszernek köszönhetően mindössze 39 perc alatt képes egy teljes töltetet kimosni anélkül, hogy csökkenne a tisztítási hatékonyság. Az innovatív Steam Hygiene Plus program, amely a BAF (British Allergy Foundation) által tesztelt és jóváhagyott, biztosítja a textíliák mélytisztítását.

KÉNYELEM
A Candy RapidÓ PRO innovatív, ergonomikus kialakítását úgy fejlesztettük ki, hogy a mosás stresszmentes legyen. A piacon a legnagyobb és legmagasabban elhelyezett ajtóval rendelkezik, amely erőfeszítés nélkül, egyszerűvé teszi a be- és kipakolást.

HIGIÉNIKUS GŐZ PROGRAM
A RapidÓ PRO a Steam Hygiene Plus* programmal érkezik, amely a gyűrődések csökkentésére, a vasalás egyszerűsítésére, valamint a szagok és allergének eltávolítására szolgál. Ez az innovatív ciklus 60°C-os hőmérsékletet ér el és tart fenn, és a gőzt erőteljes öblítéssel kombinálja, így biztosítva a higiénikus mosást és allergénektől mentes ruhákat. *A BAF által tesztelt és jóváhagyott.

GYORSTISZTÍTÁS
Az exkluzív Quick&Clean technológia egyetlen, erősen koncentrált oldatba keveri össze a vizet és a mosószert. A készülék nagynyomású sugárral permetezi be az oldatot a dobba, amely így mélyen behatol a szövetek szálaiba. Ez az új technológia megnöveli a mosószer mosási teljesítményét, ezáltal csökkenti a normál mosási hőmérsékletet: 20°C-on 40°C-os mosási eredményt, 40°C-on 60°C-os mosási eredményeket, 60°C-on pedig igazán mélytisztítást érhet el az erősen szennyezett textíliáknál.

TALÁLJA MEG AZ IDEÁLIS PROGRAMOT
A megfelelő mosási ciklus kiválasztása még soha nem volt ilyen egyszerű. A Snap & Wash funkciónak köszönhetően megtudhatja, hogy melyik program a legmegfelelőbb a szennyes mennyiségéhez, típusához és színéhez, mindössze egy pillanat alatt, okostelefonja segítségével.

Jellemzők:
- Típus: Automata
- Kialakítás: Szabadonálló
- Kivitel: Elöltöltős
- Energiaosztály (A-G): A
- Centrifugálási hatékonyság: B
- Kijelző: Van
- Szárító funkció: Nincs
- Késleltetett indítás/befejezés: Van
- Aquastop: Van
- Mosókapacitás: 7 kg
- Energiafogyasztás (mosás): 0.36 kWh/ciklus
- Éves energiafogyasztás: 79 kWh/év
- Centrifugálás: Van
- Centrifuga fordulatszám: 1400 ford./perc
- Gyors mosás: Van
- Pamut mosás: Van
- Gyapjú mosás: Van
- Bluetooth: Van
- NFC támogatás: Nincs
- Wi-Fi: Van
- Szélesség: 60 cm
- Magasság: 85 cm
- Mélység: 45 cm

Garancia:
- 24 hónap

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosógépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Candy RP4 476BWMR8-S Elöltöltős mosógép, 7 kg, 1400 ford./perc, 16 program, Quick&Clean, Mix Power System, A energiaosztály" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: