Betöltés...

Magas Teljesítményű, Csendes Irodai és Otthoni Asztali Ventilátor, 3 Sebességfokozattal, Forgatható Fejjel és Állítható Dőlésszögű Tálkával - WGC40 Modell, Columbia Vac Gyártótól

Ár: 22.790 Ft

? Ideális Otthonra és Irodába: Ne Hőgutát Kapjon!
Ismertetjük a Columbia Vac WGC40 modell praktikus asztali ventilátorát, ami tökéletes társ az ön munka- vagy tanulóhelyiségében. Ez a ventilátor nem csupán egy mezei légkörjavító eszköz; prémium minőségű anyagokból készült, és kiemelkedően csendes működésű. ? Legyen szó irodai asztalról, könyvespolcról vagy akár egy kávézói laptopozásról, ez a kis csodaszerkezet mindig kellemes légáramlattal látja el az Ön terét.

? Fő Előnyök:

Kompakt méret
Ergonomikus design
Magas minőségű anyagok
Kiemelkedő teljesítmény
? 3-Lépcsős Légáram-Szabályozás: Lélegezzen Szabadon!
Az eszköz egyedi háromfokozatú szabályozási lehetőségekkel rendelkezik, hogy bármilyen igényhez igazodni tudjon. ? Egy lágy szellőtől kezdve, egészen a szó szerinti "erős hűsítésig" - ez az asztali ventilátor minden szituációban megoldást kínál.
? Forgatható Fej és Állítható Tálka: Mindig a Megfelelő Irányba Fúj!
A ventilátor feje nem csak forog, de a tálkája is dönthető, így maximális rugalmasságot és hatékonyságot biztosít. ? Ez különösen hasznos, ha az eszköz nem rendelkezik egy állandó, kijelölt hellyel, és több embernek is frissítő levegőt kell biztosítania.
? Műszaki Specifikációk:
Méretek: 41x25.5x33 cm
Eszköztípus: Asztali ventilátor
Modell: WGC40
Gyártó: Columbia Vac
Oszcilláció: Van
Tálka dőlésszögének állítási lehetőség: Van
Sebességfokozatok száma: 3
Anyag: Fém
Tálka átmérője: 330 mm
Teljesítmény: 45W
? Miért Válassza a Columbia Vac WGC40 Asztali Ventilátort?
Erőteljes Hűtés: 45W teljesítménnyel és 33 cm átmérőjű fém propellerrel
Zajmentes: Többé nem zavarja a ventilátor zaja a koncentrációt!
3 Sebességfokozat: Az Ön igényeire szabottan
Kiváló Anyaghasználat: Fém konstrukció a tartósság érdekében
Váltson most egy igazán kivételes asztali ventilátorra, és élvezze a friss, kellemes levegőt akár otthon, akár az irodában. ? Tegye meg a legjobb választást, válassza a Columbia Vac WGC40 modellt!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Magas Teljesítményű, Csendes Irodai és Otthoni Asztali Ventilátor, 3 Sebességfokozattal, Forgatható Fejjel és Állítható Dőlésszögű Tálkával - WGC40 Modell, Columbia Vac Gyártótól" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: