Sencor Lassú főző SPR 7200SS
Ár: 52.999 Ft
SPR 7200SS
LASSAN FŐZŐ KÉSZÜLÉK
8 automatikus program, a maximálisan komfortos használathoz
A hőmérséklet és a főzési idő beállítható
Praktikus hőálló konyhai kesztyű
A Sencor SPR 7200SS egy elektromos lassan főző készülék. A lassú főzés egy modern főzési technológia, amely megőrzi az alapanyagok ízét és illatát, és akár bármilyen zsiradék hozzáadása nélkül készítheti el kedvenc ételeit. Ezzel a multifunkciós készülékkel süthet akár olajban, párolhat vagy gőzben készítheti el az ételeket. A digitális LED kijelzőnek és a melegen tartó funkciónak köszönhetően a főzés egyszerűbb és kényelmesebb lesz, mint valaha.
7 OK A LASSAN FŐZŐ EDÉNY HASZNÁLATÁHOZ
Egyszerűség: tegyen minden alapanyagot az edénybe, és hagyja a főzést a készülékre.
Víz- és energia-megtakarítás: az alumínium ötvözetű edény szerkezetének köszönhetően egyenletesebb a hőátadás és a hőátvitel, mint a hagyományos kerámia edények esetében, ami energia-megtakarítást is eredményez.
Időmegtakarítás: az alapanyagok edénybe helyezése után a készüléket magára hagyhatja, az mindent elvégez Ön helyett.
Ízesebb és vitaminnal teli ételek: az alacsony hőmérsékleten történő lassú főzés megőrzi az alapanyagok illatát és ízét, valamint a beltartalmi értékeket.
Szaftos hús: a lassú főzés közben a lé a húsban marad.
Kemény húsok puhára főzése: a kemény húsfajták a lassú főzéssel teljesen puhára főzhetők.
Főzés zsiradékok nélkül: az alacsonyabb hőmérsékleten történő főzéshez nem kell zsír vagy olaj, az ételek még ízletesebbek lesznek.
ELŐRE BEÁLLÍTOTT PROGRAMOK
Az előre beállított programoknak köszönhetően a készülék főz, süt, párol, mind magas nyomáson mind gőzzel, mindezt minimális víz vagy olaj felhasználásával.
8 PROGRAM:
SAUTE - RESZTELÉS
Kis mennyiségű olajon, vajon vagy zsíron hirtelen meg lehet pirítani az alapanyagokat. A húsoknak és zöldségeknek a külsejét hirtelen megsüti, lezárja a pórusokat, a lé nem folyik ki az alapanyagból, jobb lesz a kész étel konzisztenciája. Például ázsiai ételek, resztelt húsok készítéséhez, kolbász, virsli és tojás sütéséhez használható.
SLOW COOK LOW - NAGYON LASSÚ FŐZÉS
Nagyon lassú főzés ízletes húsok készítéséhez.
SLOW COOK HIGH - LASSÚ FŐZÉS
Lassú főzés könnyű húsok készítéséhez.
STEW - PÁROLÁS
A program segítségével a hagyományos kuktában készíthető ételeket lehet megfőzni. A főzés közben nem kell vizet utántölteni. A program segítségével húst, májat, halat vagy zöldségeket lehet párolni
STEAM - GŐZÖLÉS
A program segítségével gőzben lehet főzni, az így elkészített étel megőrzi a vitaminokat és az alapanyagok ízét. A programot a hideg vagy fagyasztott ételek felmelegítéséhez is fel lehet használni. A program maximális teljesítménnyel főz, ezért a kivehető edénybe tegye bele a gőzölő betétet és ügyeljen arra, hogy az alapanyag ne érjen hozzá a belső edény falához és aljához.
RICE WHITE / BROWN - FEHÉR / BARNA RIZS
Előfőzött vagy száraz rizs főzéséhez
SOUS VIDE - VÁKUUMBAN FŐZÉS
Egyre kedveltebb főzési technológia, az alapanyagokat vákuumos zacskóba kell tenni, és a zacskót vízfürdőben, alacsony hőmérsékleten kell megfőzni. Ezzel a módszerrel elsősorban húsféléket, halat, zöldségeket és gyümölcsöket lehet főzni. A főzés ideje akár 72 óra is lehet, aminek köszönhetően az alapanyag megőrzi a természetes ízét, szaftosságát, konzisztenciáját, vitamin- és ásványi anyag tartalmát. A főzéshez használni kell a mellékelt rostélyt is. Az edénybe vizet kell tölteni. Sous Vide módszerrel nem főzhető alapanyagok: kínai káposzta, zöldhagyma, spenót, gyorsan puhuló zöldségek (karfiol, brokkoli, kelbimbó).
KEEP WARM - MELEGEN TARTÁS
A beállított ideig kb. 66-73°C-os hőmérsékleten tartja a kész ételt.
YOGURT - JOGHURT
Házi joghurt készítéséhez. A friss tejet két percig főzze gőzben, vagy használjon pasztőrözött tejet. A tejhez adagolja hozzá a joghurt kultúrát, és kapcsolja be a Yogurt programot. A kész joghurtot a kihűlés után tegye a hűtőszekrénybe (besűrűsödik), a joghurtot hidegen szolgálja fel. Joghurt kultúraként friss és ízesítés nélküli joghurtot, szárított joghurtport, vagy reform üzletekben megvásárolható joghurt kultúrát lehet felhasználni.
MANUAL - KÉZI ÜZEMMÓD
A készüléken saját főzési program is beállítható, a recept, az alapanyag, a mennyiség és az egyéni ízlések szerint.
PRESET - KÉSLELTETETT INDÍTÁS
A késleltetett indítás funkció segítségével a főzést későbbi időpontra halaszthatja.
JELLEMZŐK:
6 literes edény a családi ebédek főzéséhez
Tapadásmentes felület
Alumínium ötvözet edény, 2,5 mm-es falvastagsággal, garantálja a hosszú élettartamot és a korrózióállóságot
Hűtőszekrényben is tárolható
Mosogatógépben is elmosható
Állítható hőmérséklet és főzési idő
Digitális LED működtető panel biztosítja a rendkívül kényelmes főzést, a készülék nedves kézzel is beállítható
A hőszigetelő fogantyút főzés közben is meg lehet fogni, nem kell konyhai kesztyűt használni
Az edzett üvegből készült fedő garantálja a hosszú élettartamot
A fedő tökéletes tömítése hozzájárul a belső hőmérséklet állandó szinten tartásához
„Sous vide” rostély az egyenletes „sous vide” főzési módhoz
Szilikon sütőforma
Praktikus hőálló konyhai kesztyű
Kiválóan használható levesek, gulyásleves, marha és birka húsok, zöldségek, tojás stb. főzéséhez
CSOMAG TARTALMA:
Lassan főző készülék
Belső edény és fedő
Rozsdamentes acél gőzölő betét
„Sous vide” rostély
Sütőforma
Konyhai kesztyű
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:
Tápfeszültség: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
Teljesítmény: 1250 W
IP20 védelemmel ellátva
Kapacitás: 6 liter
Méret: 542 x 342 x 237 mm
Súly: 6,0 kg
MŰSZAKI LEÍRÁS
Borító: Igen - Üveg
Termosztát: Igen
Hőmérséklet beállítás: Igen
Mosogatás mosogatógépben: Igen
Abszolút térfogat: 7 l
Max. cooking volume: 5 l
Teljesítményfelvétel: 1 250 W
Szín: Ezüst
LASSAN FŐZŐ KÉSZÜLÉK
8 automatikus program, a maximálisan komfortos használathoz
A hőmérséklet és a főzési idő beállítható
Praktikus hőálló konyhai kesztyű
A Sencor SPR 7200SS egy elektromos lassan főző készülék. A lassú főzés egy modern főzési technológia, amely megőrzi az alapanyagok ízét és illatát, és akár bármilyen zsiradék hozzáadása nélkül készítheti el kedvenc ételeit. Ezzel a multifunkciós készülékkel süthet akár olajban, párolhat vagy gőzben készítheti el az ételeket. A digitális LED kijelzőnek és a melegen tartó funkciónak köszönhetően a főzés egyszerűbb és kényelmesebb lesz, mint valaha.
7 OK A LASSAN FŐZŐ EDÉNY HASZNÁLATÁHOZ
Egyszerűség: tegyen minden alapanyagot az edénybe, és hagyja a főzést a készülékre.
Víz- és energia-megtakarítás: az alumínium ötvözetű edény szerkezetének köszönhetően egyenletesebb a hőátadás és a hőátvitel, mint a hagyományos kerámia edények esetében, ami energia-megtakarítást is eredményez.
Időmegtakarítás: az alapanyagok edénybe helyezése után a készüléket magára hagyhatja, az mindent elvégez Ön helyett.
Ízesebb és vitaminnal teli ételek: az alacsony hőmérsékleten történő lassú főzés megőrzi az alapanyagok illatát és ízét, valamint a beltartalmi értékeket.
Szaftos hús: a lassú főzés közben a lé a húsban marad.
Kemény húsok puhára főzése: a kemény húsfajták a lassú főzéssel teljesen puhára főzhetők.
Főzés zsiradékok nélkül: az alacsonyabb hőmérsékleten történő főzéshez nem kell zsír vagy olaj, az ételek még ízletesebbek lesznek.
ELŐRE BEÁLLÍTOTT PROGRAMOK
Az előre beállított programoknak köszönhetően a készülék főz, süt, párol, mind magas nyomáson mind gőzzel, mindezt minimális víz vagy olaj felhasználásával.
8 PROGRAM:
SAUTE - RESZTELÉS
Kis mennyiségű olajon, vajon vagy zsíron hirtelen meg lehet pirítani az alapanyagokat. A húsoknak és zöldségeknek a külsejét hirtelen megsüti, lezárja a pórusokat, a lé nem folyik ki az alapanyagból, jobb lesz a kész étel konzisztenciája. Például ázsiai ételek, resztelt húsok készítéséhez, kolbász, virsli és tojás sütéséhez használható.
SLOW COOK LOW - NAGYON LASSÚ FŐZÉS
Nagyon lassú főzés ízletes húsok készítéséhez.
SLOW COOK HIGH - LASSÚ FŐZÉS
Lassú főzés könnyű húsok készítéséhez.
STEW - PÁROLÁS
A program segítségével a hagyományos kuktában készíthető ételeket lehet megfőzni. A főzés közben nem kell vizet utántölteni. A program segítségével húst, májat, halat vagy zöldségeket lehet párolni
STEAM - GŐZÖLÉS
A program segítségével gőzben lehet főzni, az így elkészített étel megőrzi a vitaminokat és az alapanyagok ízét. A programot a hideg vagy fagyasztott ételek felmelegítéséhez is fel lehet használni. A program maximális teljesítménnyel főz, ezért a kivehető edénybe tegye bele a gőzölő betétet és ügyeljen arra, hogy az alapanyag ne érjen hozzá a belső edény falához és aljához.
RICE WHITE / BROWN - FEHÉR / BARNA RIZS
Előfőzött vagy száraz rizs főzéséhez
SOUS VIDE - VÁKUUMBAN FŐZÉS
Egyre kedveltebb főzési technológia, az alapanyagokat vákuumos zacskóba kell tenni, és a zacskót vízfürdőben, alacsony hőmérsékleten kell megfőzni. Ezzel a módszerrel elsősorban húsféléket, halat, zöldségeket és gyümölcsöket lehet főzni. A főzés ideje akár 72 óra is lehet, aminek köszönhetően az alapanyag megőrzi a természetes ízét, szaftosságát, konzisztenciáját, vitamin- és ásványi anyag tartalmát. A főzéshez használni kell a mellékelt rostélyt is. Az edénybe vizet kell tölteni. Sous Vide módszerrel nem főzhető alapanyagok: kínai káposzta, zöldhagyma, spenót, gyorsan puhuló zöldségek (karfiol, brokkoli, kelbimbó).
KEEP WARM - MELEGEN TARTÁS
A beállított ideig kb. 66-73°C-os hőmérsékleten tartja a kész ételt.
YOGURT - JOGHURT
Házi joghurt készítéséhez. A friss tejet két percig főzze gőzben, vagy használjon pasztőrözött tejet. A tejhez adagolja hozzá a joghurt kultúrát, és kapcsolja be a Yogurt programot. A kész joghurtot a kihűlés után tegye a hűtőszekrénybe (besűrűsödik), a joghurtot hidegen szolgálja fel. Joghurt kultúraként friss és ízesítés nélküli joghurtot, szárított joghurtport, vagy reform üzletekben megvásárolható joghurt kultúrát lehet felhasználni.
MANUAL - KÉZI ÜZEMMÓD
A készüléken saját főzési program is beállítható, a recept, az alapanyag, a mennyiség és az egyéni ízlések szerint.
PRESET - KÉSLELTETETT INDÍTÁS
A késleltetett indítás funkció segítségével a főzést későbbi időpontra halaszthatja.
JELLEMZŐK:
6 literes edény a családi ebédek főzéséhez
Tapadásmentes felület
Alumínium ötvözet edény, 2,5 mm-es falvastagsággal, garantálja a hosszú élettartamot és a korrózióállóságot
Hűtőszekrényben is tárolható
Mosogatógépben is elmosható
Állítható hőmérséklet és főzési idő
Digitális LED működtető panel biztosítja a rendkívül kényelmes főzést, a készülék nedves kézzel is beállítható
A hőszigetelő fogantyút főzés közben is meg lehet fogni, nem kell konyhai kesztyűt használni
Az edzett üvegből készült fedő garantálja a hosszú élettartamot
A fedő tökéletes tömítése hozzájárul a belső hőmérséklet állandó szinten tartásához
„Sous vide” rostély az egyenletes „sous vide” főzési módhoz
Szilikon sütőforma
Praktikus hőálló konyhai kesztyű
Kiválóan használható levesek, gulyásleves, marha és birka húsok, zöldségek, tojás stb. főzéséhez
CSOMAG TARTALMA:
Lassan főző készülék
Belső edény és fedő
Rozsdamentes acél gőzölő betét
„Sous vide” rostély
Sütőforma
Konyhai kesztyű
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:
Tápfeszültség: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
Teljesítmény: 1250 W
IP20 védelemmel ellátva
Kapacitás: 6 liter
Méret: 542 x 342 x 237 mm
Súly: 6,0 kg
MŰSZAKI LEÍRÁS
Borító: Igen - Üveg
Termosztát: Igen
Hőmérséklet beállítás: Igen
Mosogatás mosogatógépben: Igen
Abszolút térfogat: 7 l
Max. cooking volume: 5 l
Teljesítményfelvétel: 1 250 W
Szín: Ezüst
Tulajdonságok
Termékek: | Konyhai kisgépek |
Feladás dátuma: | 2024.05.20 |
Eddig megtekintették 24 alkalommal |
Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Sencor Lassú főző SPR 7200SS" című hirdetést látja. (fent)
HASONLÓ KERESÉSEK: