Betöltés...

Amica PIDH6140PHTUN 3.0 Indukciós főzőlap - Fehér

Ár: 195.210 Ft

Főzés teljes kontroll alatt - nincs keverés, nincs perzselődés és nem forr? A HobControl technológiával ez végre lehetséges! A 3 pontos hőmérséklet-program az olvasztáshoz, pároláshoz és főzéshez soha nem hagyja cserben - függetlenül az edény méretétől, és még akkor sem, ha főzés közben vizet ad hozzá az edényhez! Ez az intelligens algoritmusoknak köszönhető, amelyek folyamatosan mérik a főzőzóna hőmérsékletét, és pontosan beállítják a teljesítményt annak megfelelően, hogy mi van éppen a fazékban. A HobControl technológiával történő főzés kevesebb energiát is jelent - a főzőlap mindig a megfelelő fűtési teljesítményt választja ki, így elkerülhető az energiapazarlás. Válassza ki a megfelelő hőmérséklet-programot egyetlen érzékelő megérintésével, és szerettei gratulálhatnak a mindig jól sikerült és lenyűgöző ételekhez.

Felejtse el a vízfürdőben való főzést. Mostantól úgy olvaszthat csokoládét vagy tisztázhatja a vajat, hogy tudja, semmi sem fog megalvadni vagy megégni - mindezt az új HobControlja végzi el! Az intelligens algoritmuson alapuló, precíz olvasztási hőmérséklet-program leveszi a munkát a főzőlap mellett állástól és az egész folyamat ellenőrzésétől. Az eredmény pedig mindig tökéletes lesz.

A pörköltek, raguk, chutney-k és sűrű szószok főzése, amelyek mindig az edény aljára ragadnak, többé nem jelent problémát! A pontos hőmérsékleti programnak köszönhetően semmi sem fog leégni a fazékban. A programot egyetlen érzékelő megnyomásával állíthatja be, és onnantól kezdve a HobControl főzőlap átveszi az irányítást. Egy intelligens algoritmusnak köszönhetően pontosan beállítja a fűtési teljesítményt ennek megfelelően - figyelembe véve az edény méretét és tartalmát.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Amica PIDH6140PHTUN 3.0 Indukciós főzőlap - Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: