Betöltés...

Bosch PUE612BB1E Indukciós főzőlap - Fehér

Ár: 142.590 Ft

Egyszerű és megbízható kezelés
Ezzel az új vezérlőpanellel könnyedén szabályozhatja a kívánt főzőzónát. Egyszerűen válassza ki a főzőzónát, majd az Ön által kívánt teljesítmény-fokozatot. Az új QuickStart és ReStart funkció még jobban megkönnyíti a főzést.

Legyen gyorsabb a főzés!
Ha még gyorsabban szeretne könnyen és gyorsan elkészíthető ételeket varázsolni az asztalra, a PowerBoost segít ebben. Ez a praktikus funkció megnöveli a leadott energiát az ultragyors főzéshez. Használja az indukciós főzőlapon nagy mennyiségű víz felforralásához - így a legmagasabb teljesítményszinthez képest csaknem 35% -kal gyorsabban fog felforrni a víz.

A főzés gyorsabban kezdetét veheti
A QuickStart funkció észleli, hogy hova tette az edényt, és a kezelőfelületen automatikusan kijelzi a megfelelő főzőzónát. Egyből nekiláthat, és várakozás nélkül kiválaszthatja a kívánt főzési fokozatot.

Rövid távú memória
Amikor kikapcsolja a főzőlapot, akkor az rövid időre elmenti a legutóbb kiválasztott beállítást. Ha a főzőlapot rövid időn belül visszakapcsolja, akkor a korábbi beállítások újra elérhetők lesznek.

Kikapcsol, ha lejár az idő
Időzítő használat a kiteljesedésben. A beállított idő letelte után a hozzárendelt főzőzóna automatikusan kikapcsol. Ezzel megspórolhat egy újabb kézmozdulatot.

Nem ad esélyt a jogosulatlan használatnak.
Mostantól a gyerekek már nem tudják véletlenül bekapcsolni a főzőlapot. A Gyerekzár funkció egyetlen hosszú gombnyomással megakadályozza a főzőlap jogosulatlan használatát.

Főzés gyorsan és biztonságosan
Az indukciós főzőlapok a hőt csak ott termelik, ahol szükséges - az edény aljában. Mit jelent ez az Ön számára? Nagyobb biztonság és nagyobb kényelem. Az alacsonyabb hőmérséklet megakadályozza mind a nagy, mind a kis kezek megégetését. ezen kívül az indukciós főzőlap két liter vizet kétszer olyan gyorsan forral fel, mint egy üvegkerámia főzőlap, ezzel is sok energiát megtakarítva.

Vezérlés pontosan
17 fokozatú teljesítmény-szabályozás az elektromos főzőlapoknál, a teljesítmény pontos beállításához, hogy mindig megfeleljen az Ön főzési igényeinek.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Bosch PUE612BB1E Indukciós főzőlap - Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: