Betöltés...

WKC20 ColumbiaVac Oszcilláló Oszlopos Ventilátor: A Forróság Ideális Ellenszere Otthonra és Irodába

Ár: 27.390 Ft

WKC20 ColumbiaVac Oszcilláló Oszlopos Ventilátor: A Forróság Ideális Ellenszere Otthonra és Irodába ☀️?️
Tapasztalod a forróság kínzó hatásait? A folyamatos álmosság, kimerültség és duzzadt végtagok mind-mind kizökkentenek a napi rutinodból? Ne szenvedj tovább! Itt a tökéletes megoldás: az elegáns és hatékony WKC20 ColumbiaVac oszlopos ventilátor. ??
? Csendes Működés a Nyugodt Környezetért ?
A WKC20 ColumbiaVac jellemzője az ultra-csendes működés, ami különösen a forró nyári éjszakákon lesz a legnagyobb segítségedre. Így élvezheted az álom mélyét zavartalanul. ?✨
?️ Többsebességes Oszcilláció az Igényekhez Igazodva ?️
A ventilátor 3 sebességfokozattal és oszcillációs funkcióval rendelkezik, hogy bármilyen szituációban a legjobb komfortérzetet nyújtsa. Legyen szó egy enyhe szellőről vagy erős hűtésről, ez az eszköz mindig friss levegőt biztosít. ?️?
? Ergonómikus Fogantyú és Stabil Kialakítás ?
Kényelmes fogantyújának és csúszásmentes lábainak köszönhetően könnyen mozgatható és rendkívül stabil. A prémium minőségű műanyagból készült ház tovább növeli a termék tartósságát és biztonságát. ??
? Modern Dizájn és Térhatékonyság ?
A vertikális kialakítás kevesebb helyet foglal, és modern megjelenésével bármely helyiségbe illik. A ventilátor színe fekete, ami kiválóan passzol bármilyen dekorációhoz. ??
? Műszaki Adatok ?

Magasság: 74 cm
Alap átmérője: 21.8 cm
Eszköz típusa: Álló ventilátor
Modell: WKC20
Gyártó: Columbia Vac
Oszcilláció: Igen
Sebességfokozatok száma: 3
Teljesítmény: 45W

Vedd meg most a WKC20 ColumbiaVac oszlopos ventilátort, és váltsd valóra az álmaidat egy hűsítő, komfortos otthonról vagy irodáról! ??

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "WKC20 ColumbiaVac Oszcilláló Oszlopos Ventilátor: A Forróság Ideális Ellenszere Otthonra és Irodába" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: